Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bruce Willis ismét John McClane bőrébe bújt egy mókás reklámban – videó

Bruce Willis ismét John McClane bőrébe bújt egy mókás reklámban – videó

Színes

Bruce Willis ismét John McClane bőrébe bújt egy mókás reklámban – videó

Színes

Baranyecz János 21:31

Megint koszos, véres felsőben láthatjuk Bruce Willist, ráadásul egy olyan vicces videóban, ami jobb lett, mint a Die Hard-széria legutóbbi része.

1988-ban mutatták be a Die Hard – Drágán add az életed! című akciófilmet, amiben Bruce Willis alakította a hétköznapi problémákkal küzdő hőst, John McClane-t, aki a terroristák könyörtelen kiiktatása után még a mocskos szellőzőkön is képes átkúszni, csak hogy megmentse szerelmét. A meglepően szórakoztató, és okos alkotás hatalmas siker lett, de a legutóbbi folytatás sajnos nagy csalódást okozott a rajongóknak.

Szerencsére nem keserű szájízzel ér véget John McClane története, ugyanis Bruce Willis most készített egy nagyon látványos, humoros akkumulátor reklámot, amiben ismét a legendás karakter bőrébe bújt, miközben felidézte az első film remek pillanatait, és olyan élményt nyújtott ezzel, hogy a 2013-as Die Hard – Drágább, mint az életed simán elbújhat mellette.

A színész kocsijában lemerül az akksi, ezért elmegy venni egy újat, majd hirtelen az életére tör pár rosszfiú – élükön az első filmben látott Clarence Gilyarddal –, így beugrik az üzletbe, ahonnan persze a szellőzőn keresztül tud csak kimenekülni. Utána összefut régi, limuzinos barátjával – akit ismét De’voreaux White alakít –, és természetesen a látványos üldözés, és egy nagy robbanás után megmenekülnek, szóval van itt izgalom, humor, és minden, ami egy Die Hard műből kihagyhatatlan.

A végeredmény egészen remek lett, hiszen rég tett minket ennyire boldoggá Bruce Willis, aki elárulta, hogy szerinte pontosan erre várt a közönség, és így kifejezetten jól jött ki, hogy a Die Hard összejött a DieHard nevű termékkel.

Itt lehet megtekinteni John McClane visszatérését:

Borítókép: Bruce Willis / youtube.com/Advance Auto Parts (screenshot)