Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tigrisvilág: újabb két szereplő kaphat börtönbüntetést

Tigrisvilág: újabb két szereplő kaphat börtönbüntetést

Színes

Tigrisvilág: újabb két szereplő kaphat börtönbüntetést

Színes

Héjja Krisztián 22:22

Az idei év legnagyobb Netflixes meglepetése kétségkívül a Tigrisvilág, aminek a sztoriját, ha nem a saját szemünkkel látjuk, talán el sem hisszük. A dokusorozat egyik főszereplője, Joe Exotic már a film bemutatásakor börtönben ült, de most ez a sors várhat riválisaira is.

A széria végén a homoszexuális, bundesliga-sérós állatkert tulajdonos, Joe Exotic a börtönből tartotta a kapcsolatot a sorozat készítőivel, mivel több vádpontban is elítélték. A jelenleg 22 éves büntetését töltő férfi ígéretet tett:

„Ha én ülök, mindenki ülni fog. Bizonyítékaim vannak!”

Hogy a jelenlegi mizériák Joe Exoticnak köszönhetőek-e nem tudni, de annyi biztos, hogy a sorozat másik két főszereplője, Carole Baskin és Doc Antle is kénytelen bíróság elé állni.

Carole Baskinnak egykori, rejtélyesen eltűnt férje aláírásának hamisítása miatt kell felelni, Exotic másik riválisát, Doc Antle-t pedig állatkínzással és vadkereskedelemmel vádolják.

Antle a vádpontok szerint oroszlánkölykökkel kezdett üzletelni, amit már a sorozatban is jópárszor pedzegettek, illetve egy nemrég történt razzia során kiderült, hogy nagymacskáit borzasztó körülmények között tartja.

Baskin – aki nemrég az amerikai Dancing with the Stars új évadában vállalt szerepet – szintén aggódhat. Az aláíráshamisítás újra előtérbe hozhatja férje halálának körülményeit, mely számára rosszul is elsülhet. 

Ha még nem láttad a sorozatot mindenképpen érdemes bepótolni!

Borítókép: NETFLIX US / AFP