promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: jól, vagy éppen pechesen fog indulni a heted?
Borítókép:  Matt Dutile / Image Source / Image Source via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kellő odafigyeléssel mindent meg lehet oldani, de akadhatnak pechesebb emberek is. Lássuk, hogy mi fog várni a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

Nehezebben fog indulni a hét, mint szeretted volna, de ez abszolút nem jelent végig sikertelenséget. Délelőtt hátráltathatnak dolgok, és izzasztó szituációkba is belefuthatsz, de aztán minden rendben fog jönni körülötted. Ügyelj a harmóniádra, és ne akadj ki, különben hibákba eshetsz. Utána maradj a megszokott rutinodnál.

Bika (április 21. - május 20.)

Egy vártatlan meghívásból akár egy randi is kialakulhat. Ha szingli vagy, akkor engedj a csábításnak, mert jól jöhetsz ki a dologból. Lehetőleg semmilyen fontos kérdésben ne dönts egyedül, inkább avasd be a közeli barátaidat, vagy a családodat a problémáidba. A munkádban ideje lenne kicsit lassítani, mielőtt túlhajszolod magad.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Váratlan események jöhetnek, amik érzelmileg felkavarhatnak téged. Váratlanul szerelembe is eshetsz, de a bolygók állása szerint ez csak fellángolás, szóval csak óvatosan. Jó esélyeid lesznek, hogy legyőzz néhány akadályt. Mivel ezeket te gördítetted az utadba, csak te tudod helyrehozni. Higgy magadban, és akkor remekül fogsz boldogulni.

Rák (június 22. - július 22.)

Vitás helyzeteket tudsz rendezni, de oda kell figyelned, mert mások erőszakossága rád ragadhat. Nem szabad, hogy elragadjanak az indulataid. A Hold az oroszlánban jár, amit rád is hatással van. Nem csak vállalod, de kifejezetten keresed is a kihívásokat. Persze ne kezdj bele egyszerre túl sok dologba.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A Hold jelenleg a te jegyedben jár. Türelemre és kitartásra van szükséged, hogy sikereket tudj elérni, de az energiáid a csúcson lesznek. Ha egy ötleted nem jön be, akkor nem kell azonnal elkeseredned, sem feladnod. Hallgass nyugodtan a megérzéseidre, mert jelenleg bármi sikerülhet. Az erő és az elkötelezettség sok mindenben segítségedre lehet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Előfordulhat, hogy feszültnek és nyugtalannak érezheted magadat, ennek pedig meg kell keresned a valódi okát. Olyan dolgok miatt nem szabad szoronganod vagy dühöngened, amit úgy sem tudsz megváltoztatni. Fontos, hogy megőrizd a higgadtságodat. A bolygók segítenek abban, hogy az anyagi dolgaidat jobban kézben tudd tartani.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy váratlan találkozás felkavarhat illetve összezavarhat. Uralkodnod kell az érzéseiden, különben alárendelt szerepbe kerülhetsz, bárkiről is legyen szó. Érdekes változás jöhet az életedben, és lehet lentebb kell adnod az igényeidet. A választás a te kezedben lesz. Közben rugalmasabban kell kezelned a számodra bosszantó dolgokat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem igazán tudsz lassítani, és ezzel a rengeteg energiával olykor az őrületbe kergetheted a környezetedben lévőket. Valamivel muszáj leszel levezetni az energiáidat. Ne zárkózz be teljesen a kis világodba, és engedj magadnak egy kis kikapcsolódást. Tudatosan törekedj a lojalitásra, és fékezd a nyelvedet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Hagyd, hogy ma maguktól menjenek a dolgok, és ne próbáld meg kierőszakolni a saját akaratodat. A párkapcsolati kérdésekben remek hatással van rád a Vénusz – ezt igyekezz is kihasználni. Erős a vonzerőd, de könnyen beleszerethetsz egy olyan személybe is, akit nem rég ismertél meg. A konfliktusokat is rendezni tudod a munkahelyeden.

Bak (december 22. - január 20.)

Kezeld rugalmasan a dolgokat, és ne vessz el az apró részletekben. Ha a lényegre koncentrálsz mindenben, akkor nem lehet semmi probléma. Az elkövetkezendő időszak alkalmas arra, hogy új ismereteket szerezz, valamint a kapcsolatteremtésre is. Szükséged is van olyan emberekre a környezetedben, akik fel tudnak oldani.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem szoktál semmit sem a véletlenre bízni, és most se tedd. Alaposan meg kell tervezned mindent, hogy elkerüld a forró helyzeteket. Problémáid támadhatnak abból, ha nehezen fejezed ki az érzéseidet. Túlságosan elfoglalt vagy, és több időt kellene töltened a pároddal. Kerüld a rosszindulatú pletykákat, mert eléggé visszaüthetnek.

Halak (február 20. - március 20.)

Lehet egy ember nagyon rád fog akaszkodni az utóbbi időben. Ha nem kedveled a társaságát, akkor őszintén meg kell mondanod neki, másképp nem fogod tudni levakarni magadról. Nehezebb találod magadat a világban. Jó lenne időt szakítanod arra, hogy tisztázd a hosszú távú terveidet. A magánéletedben is lenne mit rendbe tenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás