Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Coub-válogatás: a csajok Pokémonos bugyiban pózolnak

Coub-válogatás: a csajok Pokémonos bugyiban pózolnak

Színes

Coub-válogatás: a csajok Pokémonos bugyiban pózolnak

Színes

Toronicza Péter 10:12

Lehet a Pokémonos bugyi és top lesz a legújabb divat ezek után? Ismét összeszedtük a legfrissebb és legjobb Coub-őrületeket!

A Pokémon önmagában is nagy őrületet tud generálni, főleg akkor, ha szexi lányok Pikachus vagy éppen Squirtle-ös bugyiban és topban mutogatják magukat. A többség szerint természetesen ez inkább kívánatos, mint bizarr, mások szerint meg pont mindkettő. Döntsétek el ti!

Sylvester Stallone gengszterkomédiája, az „Oscar” megbukott a pénztáraknál, de később mégis kultikus film lett belőle. Ennek az egyik jelenetét vették újra elő a Coub-on. Ha még nem láttuk, akkor megéri pótolni.

A 2001-es „Üsd, vágd, focizzál!” is klasszikus lett, azt nem tudni miért. Mindenesetre egy Manuel Neuer, vagy Gulácsi Péter is bemutat néha ilyen bravúrokat, persze nem ilyen intenzitással.

Sokan tudják, hogy a humorista Mogács Dániel mellékesen belefogott abba is, hogy játékokat mutasson be. Ő is próbálja felhívni a figyelmet, hogy nem árt mértéket tartani.

A klasszikus interjú: Robert De Niro szerint a legjobb színész, akivel valaha együtt dolgozott, az Robert De Niro.

Végül jöjjön a világ egyik legmerészebb biciklis ugratása… Édesanyánk biztosan nem féltett volna minket, ha tudná, hogy ez van mögötte.  

Borítókép: Nintendo offical