promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszületett Radics Gigi kislánya, és az eljegyzés is megvolt
Borítókép:  Blikk Rúzs
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megszületett Radics Gigi és szerelme, Mikus Áron első gyermeke. A szobrász nemrég egy egyedi tervezésű gyűrűvel kérte meg párja kezét.

Radics Gigi idén májusban jelenetette be, hogy babát várnak párjával, Mikus Áronnal. Az énekesnő egy étteremben mondta el szerelmének, hogy közös gyermeküket hordozza a szíve alatt. Bár Gigi eredetileg fiút szeretett volna, akkor sem szomorodott el, mikor kiderült, hogy első közös gyerekük kislány lesz.

„Mindig úgy képzeltem, hogy az első fiú lesz. Csupán azért, hogy ha később húga születik, nagy bátyó módjára vigyázhasson rá. Ehhez a képhez tartottam magam mindaddig, amíg kiderült, hogy kislányunk lesz”

- nyilatkozta még korábban Gigi.

Mint kiderült, Mikus Áron nemrég jegyezte el Gigit, és egy egészen különleges ékszerrel kérte meg a kezét.

„Szobrászként természetesen szerettem volna egyedi gyűrűvel meglepni Gigit, és Cselőtei Boglárka ötvösművésszel - aki a kivitelezési és használhatósági tervezésben segített - jó ideje készült már a saját tervezésű darab, amellyel nemrég meg is kértem a kezét. (...) Otthon voltunk, meghitt volt az egész, de én rettenetesen izgultam, mert fogalmam sem volt, hogy kell ezt csinálni. Nem volt tapasztalatom a lánykérésben, most először, és remélem, utoljára jegyeztem el valakit. De szerencsére minden jól sült el”

- mesélte a Borsnak Áron.

Nemrég pedig megszületett a pár első közös gyermeke, a kis Bella, aki császármetszéssel jött a világra. Gigi először a Story Magazinnak mesélt a szülésről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás