promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis lesz a Bestiák egyik tagja a Sztárban sztárban – fotó
Borítókép:  Szabó Ádám Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rapperhez csatlakozik még Szabó Ádám és Horváth Boldi, hogy teljes legyen a lánycsapat.

Curtisnek nem volt könnyű dolga a Sztárban sztár hatodik élő showjában, mivel az egyedien rekedt hangú énekes, Horváth Charlie bőrébe kellett belebújnia. A közönség mellett a zsűri is ledöbbent, hogy a rapper mennyire tökéletesen hozta a feladatot, így mindenki maximális pontszámmal díjazta a teljesítményét.

Már csak hét versenyző van talpon a Sztárban sztárban, és most két csoportra osztották őket. Tóth Andi, Vastag Csaba, Miss Mood, valamint Opitz Barbi lesz az Emergency House. A másik csapat érdekessége, hogy három fiú van benne: Curtis, Szabó Ádám, és Horváth Boldi, és nekik egy lánybandát, vagyis a Bestiákat kell valahogy leutánozniuk. A parókát már mindenestre feltették a srácok.

„Ez a trió…….. Ha valaki nem jött volna rá esetleg a kép alapján, akkor Bestiák leszünk…. Vasárnap szem nem marad szárazon, kegggyetlen lesz…”

– írta a képhez Szabó Ádám.

A lánytrió 1997-ben alakult, a csapat menedzsere pedig nem más, mint Kozso volt. Két albumuk jelent meg, és nehéz megmondani, hogy melyik volt a leghíresebb számuk, de valószínűleg „A reggel túl messze van” vagy a „Fáj még, ha néha felhívsz” lesz a befutó, amit Curtiséknek elő kell adniuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás