promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kozso reagált Curtis Sztárban sztár-ban elhangzott támadására
Borítókép:  Kozso / blikk.hu (Varga Imre)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtis a Sztárban sztár előző adásában elég keményen leoltotta Kozsót, aki természetesen nem hagyta szó nélkül a dolgot.

Múlt héten Charlie-ként tündökölt a népszerű rapper, Curtis, aki a műsor végén izgatottan várta, hogy legközelebb kinek a bőrébe kell bújnia a TV2-n futó Sztárban sztár következő részében. Viszont a sorsolás után rögtön lefagyott az arcáról a mosoly, hiszen kiderült, hogy az Ámokfutók frontembere, Kozso lesz az, akit meg kell testesítenie, a híresség pedig nem fogta vissza magát, és elég durva dolgokat mondott.

„Várjál már, hát ő magát se vette komolyan, vagy ezek komoly dalok voltak? Ez nem egy ilyen paródia volt, mint az Irigy Hónaljmirigy, vagy valami? [...] Komolyan csinálta ezeket a dalokat? Ezt nem tudtam. Ja, az más”

– hangzott el Curtis szájából.

Ez nem túl kedves, hiszen így gyakorlatilag teljes mértékben leszólta Kozso egész pályafutását. Sokakat érdekelt, hogy vajon mit szól ehhez a támadáshoz az Ámokfutók énekese, a Blikknek pedig sikerült beszélnie vele, a reakciója pedig egyenesen meglepő, hiszen egyáltalán nem sértődött meg.

„Attilával már ismertük egymást, kicsi ez a szakma, összefutottunk már fellépéseken, rendezvényeken, jóban vagyunk, nincs köztünk harag. Tudom, hogy Curtis tegnapi megnyilvánulása nem a személyemnek szólt és ugyanolyan profin meg fogja tudni oldani ezt a helyzetet is mint, ahogyan Charliet is tökéletesen hozta”

– mondta Kozso.

Ezek után Curtis is elmesélte, hogy valójában mi zajlott le a fejében, mikor kiderült, hogy Kozsóként kell szerepelnie a héten:

„Nem Kozsónak nem örültem, hanem a dalaitól rémültem meg, hiszen ez a hangzásvilág nagyon nem az én stílusom. Egyszerűen megijedtem a feladattól! Kozsót, mint embert sokra tartom, rengeteg slágert írt, ami mindenképpen becsülendő. Gyakorlatilag nincs olyan ember Magyarországon, aki ne ismerné az Ámokfutók valamelyik dalát. Ennek ellenére abban biztos vagyok, hogy hiába adok majd bele apait-anyait a vasárnapi esti produkcióba, attól még nem fogom egyik dalát sem a telefonomra kitenni, mint csengőhang”.

Az is kiderült, hogy Curtis nem csupán egyetlen Ámokfutók slágerrel készül a közönség számára, hanem egyveleg lesz, így több ismert dal is felcsendül majd az előadásában, szóval érdemes lesz továbbra is nézni a Sztárban sztárt, ha ismét jót akarunk szórakozni a híresség fellépésén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás