promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liptai Claudia meglepő dolgokat mesélt az Álarcos énekesről
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Liptai Claudia egyik legnagyobb félelmét küzdötte le az Álarcos énekesnek köszönhetően; hónapokon keresztül készült a műsorra.

Az Álarcos énekes ötödik adása rögtön egy leleplezéssel kezdődött: Liptai Claudia korábban megfertőződött a koronavírussal, ezért ki kellett szállnia a versenyből. A színésznő az adás lemenetele után a Blikknek nyilatkozott arról, hogy milyen érzések voltak benne, mikor megtudta, hogy idő előtt kell levennie a Röfi maszkot.

„Nagyon rossz érzés volt, hogy így kellett kiszállnom a versenyből. Én a csatamezőn szeretek elveszni, és nem így, ráadásul bennem maradt a kérdés, mire lettem volna még képes. Bár viccesen mondtam a nyomozóknak, engem nem lehet kiszavazni a műsorból, egy világjárvány kell ahhoz, hogy elsöpörjön. (...) Négy hónapon keresztül készültem. Tánc- és ének órákra jártam, lelkileg is tréningeztem"

– fogalmazott Claudia, aki eleinte nagyon sokat hezitált azon, hogy elfogadja-e a felkérést, hiszen mindig is félt az énekléstől.

„Az első gondolatom az volt, a lelkemnek egy olyan része gyógyulhat most meg, egy olyan seb forrhat be, amit több, mint negyven éve hordozok, és ez az éneklés. Nagyon szerettem volna mindig is énekelni, mégis volt bennem görcs emiatt. Hálás vagyok a műsornak,a szakembereknek, amiért ez a szorongás megszűnhetett”

– tette hozzá Liptai.

A színésznő azt mondta, hogy a nehéz maszkja nagyon megnehezítette az éneklést és a táncolást; a második adásában ráadásul még sokkot is kapott:

„A második adásban, amikor a Bella Ciao című dalt énekeltem annyira beleadtam mindent a produkcióba, hogy utána légszomjam volt, és sokkos állapotba kerültem, nem is tudtam figyelni arra, mit mondanak a nyomozók. Hiperventilláltam, nem kaptam levegőt, de mondtam magamban: Clau, ezt megoldod, nyugi, megoldod!”

Bár Claudiának idő előtt távoznia kellett az Álarcos énekesből, a Röfi karakterét még viszontláthatjuk a műsorban. A következő adásban már egy új hazai híresség ölti magára a jelmezt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás