promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jönnek a Disney limitált kiadású „gonosztevő” babái, és baromi jól néznek ki!
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szeretnéd időben megvenni a karácsonyi ajándékokat a gyerekeknek, de nincs ötleted? Adunk egy tippet: ősztől kaphatóak a Disney limitált kiadású „gonosztevő” babái, és baromi jól fognak kinézni.

Ideje elfelejteni a hercegnőket – idén ősszel a gonosztevőké a főszerep. Legalábbis a Disney szerint. A stúdió ugyanis hat új, limitált kiadású, prémiumkategóriás mesefigurát dob piacra az úgynevezett Midnight Masquerade (Éjféli Álarcosbál) sorozat részeként.

A babákat Jess Fuchs és Steven Thompson álmodták meg. Ők tervezték meg a sorozat korábbi karaktereit is; ezen az új, különleges szérián pedig több mint egy éve dolgoztak már.

„Hihetetlenül izgalmas volt dolgozni a karaktereken, hiszen eleve mind rettenetesen színesek. Gonosztevőként van persze egy sötét oldaluk is, ugyanakkor nagyon szórakoztatóan néznek ki” 

– mondta el Thompson a sorozatról.


Forrás: shopdisney.com

„A figurákat úgy képzeltem el, mintha éppen abban a pillanatban kapnánk el őket, amikor készülnek belépni az álarcosbálba, természetesen a vendégek legnagyobb meglepetésére. Az alkotások hangulatosak és vibrálóak. Mikor dolgoztam rajtuk, folyamatosan arra gondoltam, hogy milyen balhékba keverednének egy ilyen bálon, a pózokat és az arckifejezéseket ez alapján készítettük el”

– folytatta Thompson.

A Disney designer kollekciójának legújabb darabjai: Demóna a Csipkerózsikából, a gonosz mostoha a Hamupipőkéből, Ursula, a tengeri boszorkány A kis hableányból, Yzma az Eszeveszett birodalomból, a gonosz királynő a Hófehérkéből, és Hádész, az alvilág királya, a Herkules című rajzfilmből.

A babákat októbertől kezdik árusítani a Disney hivatalos online boltjában. Október 6-tól november 10-ig minden kedden egy új karakter lesz megvásárolható.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás