promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol John Legend: elvetélt a felesége, Chrissy Teigen
Borítókép:  Chrissy Teigen és John Legend / Emma McIntyre / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Felfoghatatlan szörnyűség történt John Legenddel és Chrissy Teigennel, hiszen a születése előtt elvesztették harmadik gyermeküket, akinek már a nevét is tudták.

2006-ban találkozott először a híres zenész, John Legend, és a modellként dolgozó Chrissy Teigen, aki később az énekes „All of Me” című slágerét is inspirálta. A kezdeti szimpátiából végül lángoló szerelem lett, és 2013-ban összeházasodtak, majd az évek alatt két gyönyörű gyermek szüleivé váltak. Augusztusban jelentették be, hogy jön a harmadik baba, de most sajnos tragikus hírt közölt a közösségi oldalán a világsztár.

Kiderült, hogy Chrissy Teigen elvetélt, így nem tudott életet adni Jack nevű gyermeküknek, akármennyire is próbálkoztak az orvosok azzal, hogy megmentsék őt.

Vasárnap, egy jelentősebb vérzés következtében került kórházba Chrissy Teigen, ahol többször is vérátömlesztést hajtottak végre rajta, de ez nem volt elég. A pici nem élte túl, John Legendék pedig mérhetetlen fájdalmat éreznek a szívükben, hiszen nagyon várták már a csöppség érkezését, és sajnálják, hogy nem adhatják meg neki azt az életet, ami járt volna.

Chrissy Teigen megköszönte a rengeteg támogatást, és biztosította a rajongókat arról, hogy ez a kegyetlen időszak is idővel el fog múlni, és a családi szeretet erőt ad ahhoz, hogy épségben átvészeljék.

A sztárpár megható képsorokkal tudatta a világgal a szomorú hírt, ami valószínűleg sok ember szemébe csal majd könnyeket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás