promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beszóltak Schobert Norbinak, de ő rendesen lealázott mindenkit – videó
Borítókép:  Schobert Norbi / via ugytudjuk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Páran megkérdőjelezték Schobert Norbert szakmai tudását, ezért a lehető legkeményebb módon vágott vissza a fitneszguru.

Szinte már megszokhattuk, hogy Schobert Norbinak általában nagy port kavar a véleménye, hiszen akármennyire is a jószándék vezérli legtöbbször, sajnos nem mindig tudja úgy kommunikálni a gondolatait, hogy mindenki befogadja őket, és ne legyen belőlük balhé, vagy sértődés.

Az utóbbi időben rendszeresen érték őt támadások a mondatai miatt, most pedig egyenesen a szakmai teljesítményét kérdőjelezték meg – de a híresség frappánsan reagált.

„Egy páran beírták, hogy nem értek a szakmához, és hogy az egész Update nagy kamu és nagy gagyi. Azért annyit szeretnék nektek elmondani, hogy harminc éve vagyok az edzői pályán, tizenhat éves az Update, és az Update az az életmódprogram és termékrendszer, ami az ilyen rendszerek közül Magyarországon a legeslegeslegtöbb díjat és kitüntetést kapta”

– kezdte Schobert Norbi a videót.

Ezek után elképesztően sok rangos elismerést villantott a sztár, hiszen több Guinness-rekordot is megdöntött, illetve számos Update termék ért el lényeges sikereket a kategóriáján belül, szóval egy jó időre betömte ezzel a rosszakarók, hőzöngők száját. Ebből is látszik, hogy Schobert Norbival nem érdemes szórakozni, hiszen mindenre van egy ütős válasza.

Itt lehet megnézni Norbi büszkeségeit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás