promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett beszólt Szabó Ádámnak: „Sose lesz ilyen nőd!”
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sztárban sztár legutóbbi adásában elszabadultak az indulatok. Tóth Andi produkciója után Köllő Babett nem tudta türtőztetni magát, rögtön nekiesett Szabó Ádámnak.

A TV2-n futó Sztárban sztár legutóbbi adásában Molnár Tamásnak kellett távoznia, aki ezúttal Jason Derulo-ként lépett színpadra. A produkció után Tomi elárulta, hogy Derulo lelkisége nagyon messze áll tőle, de a sminkeseknek és a stylistoknak hála sikerült átszellemülnie, mikor tükörbe nézett. Az énekest több, mint öt óra alatt változtatták át.

Bár egész este fantasztikus produkciókat és látványos átalakulásokat láthattunk, egyértelműen Tóth Andi vitte a pálmát, aki Tina Turner bőrébe bújva állt ki a közönség és a zsűri elé. A gyönyörű, fiatal énekesnő lehengerlő produkciójával elsöprő sikert aratott, és a zsűritől is megkapta a maximális 40 pontot.

Az értékelésnél Papp Szabi azt mondta, hogy Las Vegasban érezte magát, míg Bereczki Zoltán úgy fogalmazott, hogy Andinak el kellene gondolkodnia azon, hogy a jövőben a Proud Mary stílusához hasonló dalokat adjon ki. Köllő Babett viszont mindenkit meglepett, főleg Szabó Ádámot. A luxusfeleség nem tudta türtőztetni magát, és az alábbi szavakkal támadta le Andi exét.

„Te meg egy...egy nem tudom, mi vagy! Sose lesz ilyen nőd! Egy ilyen nőnek három hónap után meg kell kérni a kezét, és királynőként kell kezelni élete végéig. Hát, ki enged el egy ilyen nőt?!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás