promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: Szalai Matyi maradna a gasztronómiában, de műsort is vezetne
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokak kedvence volt A Konyhafőnökben, de még a döntő előtt búcsúzott. Most elmondta mit hozhat a jövő.

Szalai Matyi csupa szív, és igazi karakteres versenyző volt A Konyhafőnökben, ezért rengetegen megkedvelték. Ő már nem kerülhetett be a legjobb hatba, pedig anno Alex is azt mondta, hogy nekik kettőjüknek kellene farkasszemet néznie a döntőben. Hát, végül Alex testvére, és Armando került be a fináléba, és utóbbi nyerte meg azt.

Matyi anno könnyek között búcsúzott el a műsortól, de egyáltalán nem bánt meg semmit.

Mivel szeret szerepelni, és anno színésznek is tanult, így cseppet sem volt lámpalázas, bár ez látszott is rajta. A verseny hevében persze egy idő után mindenkinek kikapcsol az agya, és csak a főzésre figyel.

„A kamerákat teljes mértékben el tudtam engedni, nem is éreztem, hogy ott vannak. Az igazi Matyi tudtam lenni és magamat adtam”

- nyilatkozta a Blikknek a versenyző.

Matyi a legjobban a csapat feladatokat élvezte és szerinte ez volt a verseny legszórakoztatóbb része. Mivel rengetegen imádták, így a műsor után is sok ajtó nyílt ki előtte. Azt ő is látja, hogy addig kell ütni a vasat, amíg meleg.

„Érkezett pár ígéretes ajánlat éttermek részéről, illetve a műsorvezetés gondolatával is kacsintgatok. Lőrincz Erik barátommal is tervben van egy podcast csatorna. Már leforgattunk egy-két adást, csak az a kérdés, hogy mikor dobjuk ki”

- mondta a lapnak Matyi.

A döntős Cserepes Ádámmal is jóban maradtak, így biztosan vele is fogjuk még látni.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás