Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vasvári Viven őrülten szexi fehérneműbe bújt – válogatás

Vasvári Viven őrülten szexi fehérneműbe bújt – válogatás

Színes

Vasvári Viven őrülten szexi fehérneműbe bújt – válogatás

Színes

BTP 08:08

Tolvai Reni is felvett egy nagyon merész dresszt, míg Emily Ratajkowski ismét ledobta a melltartóját.

Vasvári Viven hónapokkal ezelőtt bejelentette, hogy elválnak az útjaik Szegedi Fecsóval. A luxusfeleség élete persze nem állt meg, és pörög az Instagramja, ahogyan azt kell. Vivi egy kék Baci Lingerie fehérneműt kapott magára, amire még a követő tábora is alig talál szavakat, hogy mennyire szexi.

Aki inkább cuki fotót várna tőle, annak itt van egy aranyos rózsaszín köntösös. Vive elmondta, hogy nála a köntös kötelező ruhadarab a hideg idő beköszöntével. Tudjuk, a válogatásban inkább látnátok nélküle, de olykor ilyen is kell.

Tolvai Reni Instagramján régen néztünk szét, és jól is tettük, mert egy nagyon szexi fekete bőrruhába bújt bele, ami nem szégyelli megmutatni az énekesnő dekoltázsát.

Van itt egy vadító piros dressz is, amit az új klipjében viselt. Azt már nektek kell eldönteni, hogy melyik ruha a jobb.

Végül jöjjön Emily Ratajkowski, aki meglepő vallomást tett nem olyan rég, mivel bevallotta, hogy anno Jonathan Leder fotós szexiális erőszakot követett el ellene. Leder persze tagad mindent, és mivel nagy mennyiségű alkoholt is fogyasztottak, nem tudni, hogy kinek van igaza. Mindenesetre a modell nem rejtegette sokáig az alakját, mivel ismét a kezét használja melltartóként.

Borítókép: Sulyok László/Ripost