promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még most is szexszimbólum Pamela Anderson vagy Cindy Crawford?
Borítókép:  Angela Weiss / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akad Baywatch-sztár, vagy énekesnő, aki azóta már felszedett pár kilót, de hol tartanak most ezek a szépségek?

Múltkor összeszedtünk egy válogatást, ami megmutatta, hogy 50 év felett is van élet. Itt megnéztük, hogy miképp néz ki napjainkban Pamela Anderson, Salma Hayek, vagy éppen Naomi Campbell. Utóbbi kettőn egyáltalán nem látszik a kor, Anderson fotóiba azonban, ha nincsen belenyúlva, akkor lehet látni, hogy merre plasztikáztatott az arcán a sztár. Ettől még a teste továbbra is bombaformában van ennyi idősen, ezen kár lenne vitatkozni.

A Fókusz a riportjában olyan szexszimbólumokat, szépségideálokat szedett össze, akik a húszas éveikben voltak a csúcson, de azóta már eljárt felettük az idő.

Pamela Anderson például már visszavonult a modellkedéstől, és főleg állatvédelmi kampányokkal van elfoglalva. A sztár kimaxolta anno a dolgokat, mivel rekordot jelentő 14 alkalommal szerepelt a Playboy címlapján 1989 és 2016 között. Közben megnézték, hogy mi újság azokkal a szépségekkel, akik anno Pamelával együtt szerepeltek a Baywatchban.  

Hihetetlen belegondolni, de Cindy Crawford is 1988-ban vetkőzött le először a Playboynak, ekkor volt 22 éves. Crawford gyakorlatilag újra átélheti a karrierjét, mert a lánya, a 19 éves Kaia Gerber szintén felkapott modell lett.

Az összeállításban végül kitérnek Mariah Careyre, aki márciusban lett 50 éves, de feltűnik Janet Jackson, valamint Gabriella Sabatini is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás