Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nicolas Cage és Pedro Pascal is Budapesten flangál

Nicolas Cage és Pedro Pascal is Budapesten flangál

Színes

Nicolas Cage és Pedro Pascal is Budapesten flangál

Színes

Toronicza Péter 09:39

Előbbivel még nem találkoztak a rajongók, de Pascalt már felfedezte valaki, és a közös kép sem maradt el.

Nem olyan rég jelentette be a hollywoodi hírességeket nagyon is jól ismerő Návai Anikó, hogy Nicolas Cage már itt van a Budapesten, és nagyon jól érzi magát a magyar fővárosban. Az Instagram posztból az is kiderült, hogy Tiffany Haddish szintén hamarosan csatlakozik a színészhez.

Cage a „The Unbearable Weight of Massive Talent” forgatása miatt van itt nálunk, ami a járvány miatt nem állt le. Elég beteg alkotást fogunk kapni, amiben Nicolas Cage önmagát fogja alakítani, de a filmről anno nagyon szépen összeszedett a kollégánk mindent.

Az alkotást 2021 márciusában szeretnék bemutatni Amerikában, de még eldől, hogy mi lesz belőle.

Nic Cageről nem készült rajongói fotó, mivel még nem futott vele össze senki, de a Trónok harca, a The Mandalorian és a Narcos szériák sztárjával, Pedo Pascallal igen. A színész is szerepel a filmben, így nem meglepő, hogy kiszúrták, ahogy éppen a Parlamentnél flangál.

A rajongó ügyes volt, mivel ezzel a stílussal picit nehezebben felismerhető a színész. A Pascalt figyelő Instagram oldal szerint a határzár miatt kicsit hosszabb időt kell Magyarországon töltenie a színésznek, mint ahogy tervezte, ezért van egy kis szabadideje felfedezni a környéket. Szóval tessék figyelni, mert nem tudni hol tűnhet fel. Ugyanez vonatkozik persze Nic Cagere is.

Borítókép: Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP