Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Győzike nagyon kiakadt Gáspár Zsoltra: „Itt már régen nincs szó családról”

Győzike nagyon kiakadt Gáspár Zsoltra: „Itt már régen nincs szó családról”

Színes

Győzike nagyon kiakadt Gáspár Zsoltra: „Itt már régen nincs szó családról”

Színes

Baranyecz János 21:42

Már egy éve nem beszél egymással Gáspár Győző és testvére, ráadásul kiderült, hogy Gáspár Zsolt még szó szerint falat is húzott kettejük közé.

Annak idején a Győzike show-ban mindenki megismerhette a Gáspár-család bohókás életét, így többek között Győzőt, Beát és Zsoltot is hamar megkedvelte a közönség. A Bors most arról ír, hogy Gáspár Bea éppen a Life TV Bréking című műsorában vendégeskedett, mikor elárulta, hogy már egyáltalán nem olyan jó közöttük a viszony, mint régen.

„Mi a kezdetektől fogva szinte egy udvarban lakunk Győző szüleivel. Én számukra a mumus voltam és vagyok ma is. Amióta az anyósom meghalt, talán kevésbé, most már csak a sógornőm utál. A Zsolti felesége ki nem állhat. Az apósom kedvelne, ha engednék neki... Az anyósom akart csinálni mindent, amikor szültem. Ő akart fürdetni, dajkálni. Aztán, ha jött az én anyukám, csak pislogott, nem nyúlhatott semmihez, majd ki is tessékelték azzal, hogy »Mit keresel itt?« Ott álltam egy császármetszéssel – az első szülésnél –, és azt mondtam: »Na jó, akkor egyik sem fürdet, én fogok!« Mi lefektettük a szabályokat, hogy mi az egészséges távolság az após, a sógorék és köztünk. Sosem volt például kulcsunk egymáshoz, sem az anyósoméknak hozzánk, sem nekünk hozzájuk”

– mesélte Győzike felesége, Bea.

Állítólag mér egy éve nem beszél a két testvér, és az is feszültséget okozott közöttük, hogy egy idő után egyre inkább elkezdték foglalkoztatni a médiában Gáspár Zsoltot – hamarosan például a Farm VIP-t fogja vezetni Demcsák Zsuzsával –, így Győző esetleg úgy érezhette, hogy a babérjaira törnek, de most olyat mondott, ami rácáfol erre.

„Gratulálok Zsoltinak a sok műsorvezetéshez! Kellenek az ilyen feltörekvő tehetségek, mert nagyon kevés van belőlük ebben az országban. Gratulálok Zsoltinak ahhoz is, hogy falat épített a családjaink közé. Minden szó igaz, amit Bea asszony a műsorban elmondott. Egy éve egy szót sem váltottunk már a testvéremmel. Hiába a roma tradíciók, nálunk itt már régen nincs szó családról. [...] Most már egyébként van egy fal a telken. Zsolti építette. Amikor készült, megkérdeztem, nem tervez-e rá egy kiskaput, ha mégis át akarunk menni. Mire azt felelte: »Nem! Ha valaki át akar jönni hozzánk, akkor jöjjön körbe.« Kész, ennyi”

– osztotta meg Gáspár Győző.

Megkeresték Gáspár Zsoltot is, hogy nyilatkozzon a balhéval kapcsolatban, amit meg is tett, bár elég szűkszavú volt.

„Amit Győző mond, azért őt kell számon kérni. Szerintem semmilyen probléma nincs a családok között”

– reagált Győző testvére, Zsolt.

Ebből is látszik, hogy nem minden tartozik a nyilvánosságra, és talán az lenne a legjobb megoldás, ha egymás közt beszélnék meg a gondjaikat, hiszen a Győzike show-ból kiderült, hogy remekül kiegészítik egymást és nagyon szórakoztatóak együtt. Gáspár Győző amúgy is egy megterhelő időszakon megy keresztül, így biztosan jól jönne neki egy kis testvéri támogatás.

Borítókép: Gáspár Győző / ripost.hu