promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győzike nagyon kiakadt Gáspár Zsoltra: „Itt már régen nincs szó családról”
Borítókép:  Gáspár Győző / ripost.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már egy éve nem beszél egymással Gáspár Győző és testvére, ráadásul kiderült, hogy Gáspár Zsolt még szó szerint falat is húzott kettejük közé.

Annak idején a Győzike show-ban mindenki megismerhette a Gáspár-család bohókás életét, így többek között Győzőt, Beát és Zsoltot is hamar megkedvelte a közönség. A Bors most arról ír, hogy Gáspár Bea éppen a Life TV Bréking című műsorában vendégeskedett, mikor elárulta, hogy már egyáltalán nem olyan jó közöttük a viszony, mint régen.

„Mi a kezdetektől fogva szinte egy udvarban lakunk Győző szüleivel. Én számukra a mumus voltam és vagyok ma is. Amióta az anyósom meghalt, talán kevésbé, most már csak a sógornőm utál. A Zsolti felesége ki nem állhat. Az apósom kedvelne, ha engednék neki... Az anyósom akart csinálni mindent, amikor szültem. Ő akart fürdetni, dajkálni. Aztán, ha jött az én anyukám, csak pislogott, nem nyúlhatott semmihez, majd ki is tessékelték azzal, hogy »Mit keresel itt?« Ott álltam egy császármetszéssel – az első szülésnél –, és azt mondtam: »Na jó, akkor egyik sem fürdet, én fogok!« Mi lefektettük a szabályokat, hogy mi az egészséges távolság az após, a sógorék és köztünk. Sosem volt például kulcsunk egymáshoz, sem az anyósoméknak hozzánk, sem nekünk hozzájuk”

– mesélte Győzike felesége, Bea.

Állítólag mér egy éve nem beszél a két testvér, és az is feszültséget okozott közöttük, hogy egy idő után egyre inkább elkezdték foglalkoztatni a médiában Gáspár Zsoltot – hamarosan például a Farm VIP-t fogja vezetni Demcsák Zsuzsával –, így Győző esetleg úgy érezhette, hogy a babérjaira törnek, de most olyat mondott, ami rácáfol erre.

„Gratulálok Zsoltinak a sok műsorvezetéshez! Kellenek az ilyen feltörekvő tehetségek, mert nagyon kevés van belőlük ebben az országban. Gratulálok Zsoltinak ahhoz is, hogy falat épített a családjaink közé. Minden szó igaz, amit Bea asszony a műsorban elmondott. Egy éve egy szót sem váltottunk már a testvéremmel. Hiába a roma tradíciók, nálunk itt már régen nincs szó családról. [...] Most már egyébként van egy fal a telken. Zsolti építette. Amikor készült, megkérdeztem, nem tervez-e rá egy kiskaput, ha mégis át akarunk menni. Mire azt felelte: »Nem! Ha valaki át akar jönni hozzánk, akkor jöjjön körbe.« Kész, ennyi”

– osztotta meg Gáspár Győző.

Megkeresték Gáspár Zsoltot is, hogy nyilatkozzon a balhéval kapcsolatban, amit meg is tett, bár elég szűkszavú volt.

„Amit Győző mond, azért őt kell számon kérni. Szerintem semmilyen probléma nincs a családok között”

– reagált Győző testvére, Zsolt.

Ebből is látszik, hogy nem minden tartozik a nyilvánosságra, és talán az lenne a legjobb megoldás, ha egymás közt beszélnék meg a gondjaikat, hiszen a Győzike show-ból kiderült, hogy remekül kiegészítik egymást és nagyon szórakoztatóak együtt. Gáspár Győző amúgy is egy megterhelő időszakon megy keresztül, így biztosan jól jönne neki egy kis testvéri támogatás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás