promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vujity Tvrtko titokzatos posztban búcsúzott el Magyarországtól
Borítókép:  Vujity Tvrtko. Forrás: blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ATV műsorvezetője, Vujity Tvrtko megírta levelét Facebook-oldalán.

Vujity Tvrtko szeptember 18-át egy poszt megírásával kezdte:

„Drága Barátaim!
Eljött a búcsú ideje. Nagyon szépen köszönöm azt a rengeteg szeretetet, amit Tőletek kaptam. Elmondhatatlanul sok erőt merítettem minden egyes jó szóból, biztatásból, ölelésből. Ami számomra most következik, az egy sok munkával kiharcolt nagyszerű lehetőség, amellyel élni szeretnék, s amellyel büszkévé szeretném tenni szeretett népemet/népeimet, és gyönyörű hazámat; emellett pedig meg szeretnék adni minden olyat a fiaimnak, amit egy édesapa a gyermekeinek megadhat.
Egy héttel ezelőtt a reptéren, a felszállás pillanataiban ugyanazt mondtam a családomnak, amit minden egyes külföldi utunk előtt el szoktam mondani: mostantól mi is Magyarország nagykövetei vagyunk, s fel kell nőnünk ehhez a feladathoz. Hiszem és tudom, hogy sikerülni fog. Azt bizton állíthatom, hogy bármerre is vessen minket a sors, megmaradok büszke horvátnak és büszke magyarnak, Magyarország büszke polgárának.
Ezúton külön is köszönöm mindazoknak, akik személyesen megtisztelték jelenlétükkel valamelyik előadásomat, melyek bevételéből rászorulókat szeretnék segíteni; az elhúzódó vírushelyzetben – fizikai jelenlétem hiányában – ennek lebonyolítását a Baptista Szeretetszolgálatra bíztam. Tudnotok kell: azokban az adományokban – belépőitek megvásárlásával – mindannyian benne vagytok!
Otthoni elérhetőségeim ezennel megszűntek, de ez a Facebook-oldal mindvégig megmarad; ez lesz az a hely, ahol mindenről tájékoztatlak majd Benneteket!
Hamarosan jelentkezem. Sok erőt kívánok Nektek ezekben a nehéz időkben! Vigyázzatok nagyon magatokra! És még egyszer köszönök mindent!
Barátsággal: Vujity Tvrtko”

A Blikk megpróbált utánajárni a dolognak, de a műsorvezető nem válaszolt a kérdéseikre. A lap annyit megtudott, hogy Tvrtko helyét egyelőre Gajdos Tamás veszi át az ATV Startban.

„Valóban, a Start nézőitől elköszönt, de az ATV-től nem, főleg az amerikai elnökválasztással kapcsolatos programjainkban számítunk rá”

– mondta a Blikknek Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Az újság arra a következtetésre jutott, hogy Vujity Tvrtko és családja az Amerikai Egyesült Államokba költözött. Ez a feltételezés azért sem állhat messze a valóságtól, a népszerű műsorvezető eddig is hosszú éveket töltött a tengerentúlon, elvégezte a Miami Egyetem kommunikációs szakát, illetve háromszor egy évet élt Washingtonban is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás