Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Chris Hemsworth keményen megtrollkodott egy ausztrál időjóst – videó

Chris Hemsworth keményen megtrollkodott egy ausztrál időjóst – videó

Színes

Chris Hemsworth keményen megtrollkodott egy ausztrál időjóst – videó

Színes

Baranyecz János 09:09

A Thor-filmek jóképű színésze mindenkit meglepett, mikor fogta magát, és hirtelen megjelent a helyi időjárás-jelentés közvetítésén, hogy „segítsen” egy kicsit.

Nem mindenki tudja, de a Marvel univerzumból ismert Thor megtestesítője, Chris Hemsworth Ausztráliában él, és amióta kitört a koronavírus-járvány, azóta is ott van a családjával. Éppen azon dolgozik, hogy a rengeteg csapás után végre helyreálljon az ottani ökoszisztéma, de a MovieWeb cikke alapján azért még pont volt ideje arra, hogy mókázzon egy kicsit a The Today Show stábjával.

Éppen a szokásos reggeli időjárás-jelentés zajlott élőben, mikor besétált a képbe Chris Hemsworth, és átvette a feladatot, így kivételesen az ő szájából hallhatták a lakosok, hogy milyen időre számíthatnak.

Mondani sem kell, hogy természetesen még a stúdióban is leesett az emberek álla, de a színész olyan zökkenőmentes és szórakoztató volt, hogy még akár időjósnak is elmehetne, ha később megunja Hollywood nyüzsgését. Micsoda szerencse, hogy pont arra járt Chris Hemsworth, hiszen így megszületett az ausztrál televíziózás egyik legviccesebb pillanata, amit itt lehet megtekinteni:

Borítókép: youtube.com/TODAY (screenshot)