promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Éva zöld és kék bikiniben búcsúzik a nyártól – válogatás
Borítókép:  Horváth Éva Facebook
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Köllő Babett ismét merész ruhát vett fel, míg Gigi Hadidról sokan lekapnának egy fehér inget, ami végül le is kerül. 

Tart még a jó idő, így hála égnek nem kell teljesen elbúcsúznunk a bikinis képektől a válogatásunkban. Horváth Éva azonban azt írta, hogy szerinte ez volt az utolsó csodás nyári hétvége, így megvillantotta a zöld bikinijét a követőinek. Azért attól nem kell félni, hogy ősszel és télen ne kapnánk majd tőle valamilyen szexi fotót az Instagramján.

Egy hete amúgy kék bikiniben láthattuk Évát, aki már akkor reménykedett, hogy maradni fog szeptemberben a strandidő. Eddig bejött a számítása.

Köllő Babett továbbra is zsűrizik a Sztárban sztárban. Múltkor nem vett fel túl merész ruhát, de azért az Instagram oldalán levetkőzött egy reklám kedvéért. Természetesen a takaró pont útban volt, ahol kellett, mint ahogy ez a gyönyörű ruha is.

Nyugalom, Gigi Hadid már jóval merészebb, és egy reklám kedvéért ő is többet mutat magából. A fotózás korábban zajlott, mivel a 25 éves modell állapotos jelenleg, és nagyon is nő a pocakja. Hadid két fotót is feltöltött, szóval tudunk váltani. A másodikon már nincsen rajta az a fehér ing.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás