Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gabriela Spanic anyaszült meztelenül pózol – fotó

Gabriela Spanic anyaszült meztelenül pózol – fotó

Színes

Gabriela Spanic anyaszült meztelenül pózol – fotó

Színes

Baranyecz János 18:48

A Paula és Paulina színésznője hamarosan a magyar Dancing with the Stars versenyzője lesz, de előtte azért megmutatta, hogy fest pucéran.

Nagyon meglepődött a hazai közönség, mikor bejelentették, hogy Kiss Ramóna átigazol a TV2-höz, hogy ott vezesse a Dancing with the Stars című táncos vetélkedőt Stohl Andrással. A nézők azt hitték, hogy nem jön ennél nagyobb hír, de aztán ledobták a bombát, ugyanis kiderült, hogy a Paula és Paulina című szappanopera világsztárja, Gabriela Spanic is a versenyzők között lesz.

A gyönyörű színésznő már egy ideje Budapesten van, és imádja a várost, a rajongók pedig egyenesen megvadulnak ettől a ténytől, hiszen csupán karnyújtásnyira van régi kedvencük. Ebből is látszik, hogy a híresség még mindig érdekli az embereket, a 24 pedig észrevette, hogy néha elég pikáns képeket is ki szokott rakni magáról, amivel biztosan sokakat lázba hoz.

Úgy tűnik, hogy Gabriela Spanic egyáltalán nem nevezhető szégyenlősnek, hiszen szinte teljesen meztelenre vetkőzött egy szexi kép kedvéért, így az egész világ előtt felfedte testét – bár igaz, hogy úgy megszaladt rajta a Photoshop, mint Usain Bolt, de ettől függetlenül még mindig figyelemfelkeltő lett a végeredmény.

Itt lehet megtekinteni az októberben induló Dancing with the Stars szereplőjének dögös fotóját, persze csak saját felelősségre:

Borítókép: Gabriela Spanic és Andrei Mangra / Instagram.com/dancingtv2 (via 24.hu)