promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elvis-imitátor adta össze Lily Allent és a Stranger Thingses David Harbourt
Borítókép:  Lily Allen és David Harbour / Mike Coppola / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igazi Las Vegas-i lagzija volt Lily Allennek és David Harbournek, hiszen „Elvis” vezényelte le a szertartást, majd hamburgerrel ünnepeltek a szerelmesek.

A „Smile” és a „Not Fair” előadója, Lily Allen állítólag 2019 augusztusában jött össze a Stranger Things című sikersorozat Hopper seriffjeként ismert David Harbourrel, és azóta is megbolondulnak egymásért. Éppen ezért gondolták úgy, hogy nem várnak tovább, és összeházasodtak, ráadásul olyan módon, hogy azzal megvalósították az elszökött szerelmespárok kliséjét.

Lily Allen és David Harbour Las Vegasban mondták ki a boldogító igent, és természetesen mindezt úgy, hogy egy Elvis Presley-imitátor adta össze őket, csak hogy tökéletes és maradandó legyen az élmény.

Utána nem egy drága, elegáns étterembe mentek megünnepelni a jeles eseményt, hanem szimplán csak befaltak pár hamburgert egy gyorsétkezdében, szóval mondhatjuk, hogy a lehető legolcsóbb, legegyszerűbb utat választották – de a Blikk cikkéből kiderül, hogy ez nem így van, hiszen az énekesnő egy 1,3 millió forintot érő Dior-ruhakölteményt viselt, szóval erre azért adott.

Itt lehet megtekinteni pár mókás képet az esküvő napjáról, ahol természetesen ott volt Lily Allen két gyermeke is, hogy együtt osztozzanak a boldogságban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás