Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagyon megszívatta egy kecske a seriffhelyettest – videó

Nagyon megszívatta egy kecske a seriffhelyettest – videó

Színes

Nagyon megszívatta egy kecske a seriffhelyettest – videó

Színes

Toronicza Péter 04:40

Úgy valószínűleg senki sem merne ellenszegülni a helyettes sheriffnek, mint ez a georgiai kecske.

George Floyd halála miatt egyre több rendőrön van testkamera Amerikában, ami nem csak a komolyabb esetek kivizsgálását segíti elő, de vicces videókat is fog szolgáltatni a videómegosztókra. Ne történjen semmi rossz, és az utóbbiakból legyen több. Mint például a georgiai Douglas megye seriffhelyettes esete a kecskével című tréfás egyveleg.

A rendőrnek iratokat kellett kivinnie az egyik házhoz, de mivel nem reagált senki így visszaindult a járművéhez, aminek addig nyitva hagyta az ajtaját.

A legviccesebb sztorikat olykor valóban nem Hollywood, hanem az élet írja. Mire a helyettes visszatért, egy neveletlen kecske már bent is volt az autóban. Ez még önmagában nem lenne elég vicces, de az állat úgy döntött, hogy elkezdi megdézsmálni a hivatalos dokumentumokat a kocsiból.

Ezután vette kezdetét az igazi show, mert a rendőr megpróbálta valahogy kikergetni az autójából a kecskét. Közben persze mentette a menthetőt, hogy az állat ne faljon fel túl sok papírt.

Persze a végére is van csattanó, mert mire a kecskét sikerül kiszedni a kocsiból, addigra megérkeznek a farm kutyái, hogy pontot tegyenek a seriffhelyettes zaklatásának. Extra poén, hogy a helyettest sikerül még fel is borítani a végére.

Borítókép: Wojtek RADWANSKI / AFP