Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Labancz Lilla melltartó nélkül ücsörög a fűben – fotó

Labancz Lilla melltartó nélkül ücsörög a fűben – fotó

Színes

Labancz Lilla melltartó nélkül ücsörög a fűben – fotó

Színes

Baranyecz János - 2020.09.09. 04:40

A gyönyörű Labancz Lilla megint egy olyan brutálszexi képpel örvendeztette meg a rajongókat, ami nem sokat hagy a fantáziára.

Ha most megnézzük Labancz Lillát, akkor szinte eszünkbe se jut, hogy annak idején ő volt az Álom.net című rettenetes film főszereplője. Egyáltalán nem lehet ráismerni, és a legtöbben egyet tudnak érteni azzal, hogy bizonyos szempontból nagyon jót tett neki ez az utóbbi pár év, hiszen fantasztikusan szép modell lett belőle. Már követők tízezrei várják minden egyes nap, hogy milyen csemegével ajándékozza meg őket a híresség, és általában nagyon jól járnak.

Labancz Lilla megint óriásit villantott, ugyanis melltartó nélkül vett fel egy fehér, teljesen kigombolt ingruhát – hatalmas dekoltázsa pedig már majdnem elveszi a figyelmet tökéletes hajáról, meg persze a kifogástalan sminkjéről, hiszen a csábító influencer természetesen ezen a fotón is elképesztően néz ki.

Az biztos, hogy Labancz Lilla mindig felismeri a közönség igényeit, mivel folyamatosan olyan dolgokat posztol, amiktől egyenesen megvadulnak az emberek, és teljesen érthető módon a kommentszekciót is rögtön ellepik az elismerő, vágyakozó hozzászólásaikkal.

Itt lehet megtekinteni a sztár legutóbbi, felettébb pikáns szexizését – persze csak saját felelősségre:

Borítókép: Labancz Lilla / instagram.com/lillalabancz (via 24.hu)

Legolvasottabb hírek