promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Justin Bieberék 25,8 millió dolláros luxusotthona – képek
Borítókép:  Justin és Hailey Bieber / LISA O'CONNOR / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új házat vásárolt Justin Bieber és felesége, Hailey Bieber, ráadásul akkora ingatlanról van szó, hogy ott még egy egész falu is elférne kényelmesen.

Justin és Hailey Bieber másfél évvel ezelőtt vett magának 8,5 millió dollárért egy otthont, de úgy látszik, hogy már most kinőtték azt, hiszen a 24 arról ír, hogy a sztárpár nemrég egy 25,8 millió dolláros (vagyis nagyjából 7,9 milliárd forintos) ingatlant vásárolt Beverly Hillsben, amiben egyszerűen tényleg minden megvan, amiről csak álmodni lehet – lehet, hogy máris készülnek a gyerekvállalásra?

A Bieber házaspár új otthona egy körülbelül egyhektáros birtokon fekszik őrzött kapuk mögött, és van benne többek között hét hálószoba; tíz fürdőszoba; moziterem; méretes könyvtár; teljesen felszerelt gourmet konyha; és persze a kihagyhatatlan elegáns étkező is. Kint teniszpálya; kis halastó; hatalmas medence; és különböző sütögető egységek várják a vendégeket, szóval nem fognak hiányt szenvedni, az biztos.

A kétemeletes ház amúgy az 1980-as években épült, és tavaly hatalmas felújításon ment keresztül, hogy minden igényt kielégítsen. Volt olyan időszak, mikor 42 millió dollárt is elkértek érte, szóval ez a 25,8 összességében elég jó vételnek számít, éppen ezért szomorkodhatnak most sokan, hogy lemaradtak róla, és végül Justin Bieber zsebelte be ilyen kedvező áron.

Itt lehet megtekinteni az ingatlan hirdetését rengeteg képpel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás