Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Még be tudnak indítani Pamela Anderson mellei? – válogatás

Még be tudnak indítani Pamela Anderson mellei? – válogatás

Színes

Még be tudnak indítani Pamela Anderson mellei? – válogatás

Színes

BTP 08:38

Pamela 53 évesen is szuperszexi, de egy Salma Hayek, vagy Naomi Campbell sem veszített semmit a varázsából.

Ötvenen felül is van élet, és erre a mostani válogatásunk a példa. Pamela Anderson valószínűleg még mindig be tudja indítani bárkinek a fantáziáját. Legutóbbi képéhez Paris Hilton is kommentelt három tűz emojit. Hát, valóban tüzes a fotó, szó se róla.

Andersonnal a hollywoodi producer, Jon Peters SMS-ben szakított 12 nap után. A modell állítólag most a testőrével kavargat, ha lehet hinni a pletykáknak.

Salma Hayek is már bőven ötvenen felül van, mivel nem olyan rég ünnepelte az 54-ik születésnapját. Látszik-e rajta? Nagyon nem! Igazából annyira nem fog rajta a kor, hogy az valami hihetetlen. Jó génekkel áldotta meg a színésznőt a sors, annyi biztos. Továbbra is csodaszép, valamint szexi. Mind a két fotónál tudunk váltani, hogy Hayeket picit közelebbről is megnézhessük. 

Naomi Campbell volt párja, az orosz üzletember Vladislav Doronin több millió dollárra perli a modellt. Állítólag Naomi tartozik Vladislavnak, mivel különválásukkor több millió dollárt kért kölcsön tőle. A kínos sztorira tegyenek ők pontot, mi viszont nézzük meg, hogy a modell még ötven évesen is mennyire dögös. Sorozatról van szó, tehát a képek között tudunk lapozgatni. 

Borítókép: JOHN GURZINSKI / AFP