promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Paris Hilton ufókkal szexizik – válogatás
Borítókép:  Geoff Robins / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jude Law lányán olyan, mintha nem is lenne bikini, a kezdő Elizabeth Montgomery pedig már úgy pózol, mint egy profi.

Körbenéztünk Paris Hilton Instagramján, ahol általában lehet valami érdekességet találni. Újabban mindig van róla pár grafika, aminek semmi értelme, de mondjuk ki, hogy az újban teljesen szexi rajta a Photoshopos szivárványos dressz. A szivárványt húzó repülő csészealjakat nehéz hova tenni, de csak élvezzük a képet, és ne keressünk rá magyarázatot.

Evezzünk komolyabb vizekre, mivel érkezik Jude Law lánya, Iris Law, aki még csak 19 éves, de szívesen villantja meg a testét. Iris nem szégyellős, mivel a falatnyi bikinije alig takar valamit. A színész lánya az aktuális szerelmével, Tyler Roberts-szel nyaral éppen, aki szintén modellkedéssel keresi a kenyerét. Tudunk váltogatni a képek között, a végén pedig egy kis minivideó is van Irisről.

Egy másik fiatal szépséggel, Elizabeth Montgomeryvel zárjuk a sort. A frissen felfedezett modell a Colorado University divatszakának hallgatója éppen.

A tanulás mellett persze bevállal egy csomó munkát, aminek a végeredményeit nem árt követni az Instagramon. Elizabeth gyönyörű, szóval innentől mi is figyelgetni fogjuk, hogy mit tett le az asztalra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás