Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Majka kellemetlen képpel köszöntötte a szülinapos Curtist

Majka kellemetlen képpel köszöntötte a szülinapos Curtist

Színes

Majka kellemetlen képpel köszöntötte a szülinapos Curtist

Színes

Baranyecz János 21:42

Hiába volt születésnapja a Sztárban sztár című műsorban hülyéskedő Curtisnek, Majka természetesen megragadta az alkalmat, hogy kirakjon róla egy viccesen ciki fotót.

Akadt olyan időszak, mikor Majka és Curtis kapcsolata nem volt éppen felhőtlen, de azóta újra tombol a barátságuk, és pár hete megint hatalmas sikert értek „A csúcson túl” című slágerükkel, ami már több mint 4 millió megtekintésnél tart YouTube-on.

Curtis jelenleg a TV2-n futó Sztárban sztár versenyzőjeként tündököl, és az előző adásban Csepregi Évát utánozva énekelte a „Yo-Yo” című vidám dalt, amihez valószínűleg kellett egy kis lelki támogatás neki, hiszen parókában hívta fel Majkát – de lehet, hogy nem kellett volna.

„Most hogy szulinapod alkalmából a Szkúteres fiú feleségül vett, én is kivànnék sok boldogat . Éljetek boldogságban. merry Christmas Atika!!”

– írta Majka ahhoz a képhez, amin éppen videochatel a női ruhás Curtisszel, és a Scooter frontembereként feszítő, szőke Vastag Csabával, aki a „Fire”-t adta elő.

Ha Curtis ilyen születésnapi köszöntőt kap a cimborájától, akkor képzeljük el, hogy mivel lepték meg az ellenségei. Persze, mindez a szokásos kis csipkelődésük része, hiszen sosem félnek egymásról kellemetlen fotókat kiposztolni, de a közönség nagyon élvezi ezt a kis poénkodást, mivel ebből is látszik, hogy mennyire szeretik egymást.

Itt lehet megtekinteni a mókás kis képet:

Borítókép: Curtis és Majka / via szeged.hu