promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kapás Boglárka nem gyűrűre számított, amikor megkérték a kezét
Borítókép:  Oli SCARFF / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az úszónő már készítette a gyomrát egy nagyon finom desszertre.

A Magyarock YouTube csatorna sorozatában olimpikon párokkal és tesókkal játszották az igen népszerű kire jellemzőbb című játékot. Ugyebár itt annak a nevét, most jelenleg arcképét kell felmutatni, akiről úgy gondolja a páros, hogy sokkal jobban jellemzőbb rá egy dolog. Most speciálisan olyan embereket szedtek össze, akiknek közük van a vizes sportokhoz.

A kamerák elé állt az olimpiai bronzérmes, világbajnok és hatszoros Európa-bajnok Kapás Boglárka, illetve a vőlegénye, a szintén úszó Telegdy Ádám is.

A pártól megkérdezték, hogy melyikük a romantikusabb alkat, és Bogi úgy érezte, hogy mindkettőjükre igaz, de Ádámra mégis egy picit jobban. Amikor utóbbi megkérte Bogi kezét, a világbajnok úszónő egy finom desszertre számított.

„Az nagyon romantikus volt. Úgy tudtam, hogy desszert jön egy étteremben, mert én gluténérzékeny vagyok, és a séf odajött a kajálás előtt, hogy nagy rajongóm, és készült nekem egy desszerttel. Mondtam, hogy de jó, és még tartogattam a helyet neki, hogy tudjak enni, aztán végül ez volt a desszert”

- mesélte el Bogi az aranyos történetet.

A videóból az is kiderül, hogy Ádám hiába nagy sportember, általában órákra le tud ülni az Xbox elé kockulni, de azt is megtudhatjuk, hogy a szerelmespár bliccelt-e már életében.

Találkozhatunk még a Vadnai testvérekkel, de Verrasztó Evelyn és Jansik Szilárd is válaszolgatnak a kérdésekre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás