Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Visszakerült a kórházba Forgács Gábor

Visszakerült a kórházba Forgács Gábor

Színes

Visszakerült a kórházba Forgács Gábor

Színes

Ficsor Benedek 10:21

A súlyos prosztatarákkal küzdő Forgács Gábor alig egy hetet töltött otthon, máris visszakerült a kórházba, mert gyengének érezte magát.

Július közepén hajtottak végre egy hatórás műtétet Forgács Gáboron, melynek során eltávolították a rosszindulatú daganatot. A színművész később egy interjúban mesélte el, hogy három napig kómában volt.

Miután hazatérhetett, a Blikknek beszélt arról, hogy ezzel még nincs vége a rák elleni harcnak, hiszen még sok kezelés vár rá. Az első, otthon töltött napokban minden rendben volt, párja rengeteg finomságot főzött neki, hogy visszahízza a másfél hónap alatt leadott 24 kilót, és úgy tervezte, hogy hamarosan egy kis mozgást is beiktat az életébe.

„Az én kedvesem, Ildi már elkezdte a feltáplálásomat, isteni finomságokat készít a gyöngytyúklevestől a sült kacsacombig. Várom a nagy sétákat, illetve azt, hogy újra dolgozhassak az itthoni kis stúdiómban. Nagyon jó újra a saját ágyamban aludni!”

- mesélte még pár napja Forgács Gábor, aki azóta visszakerült a kórházba, mert egyre gyengébbnek érezte magát.

„Édesapámat kedden délelőtt újra kórházba kellett szállítani. A hazatérése utáni első napokhoz képest a maximális gondoskodás ellenére gyengébbnek érezte magát. A biztonsága érdekében apuval közösen úgy döntöttünk, hogy jobb neki, ha szakemberek vigyáznak rá ismét. Ahogy eddig, most is a legjobb kezekben van a Semmelweis Egyetem intenzív terápiás osztályán. Biztosak vagyunk abban, hogy prof. dr. Gál János csapata mindent elkövet a gyógyulásáért. Apu most is nagyon hisz abban, hogy teljesen felépül”

- mondta Győrfi-Forgács Beáta, a lábadozó színész lánya.

Borítókép: Zalai Hírlap