Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ada esküvőjét is átírta a koronavírus-járvány

Ada esküvőjét is átírta a koronavírus-járvány

Színes

Ada esküvőjét is átírta a koronavírus-járvány

Színes

TK 10:10

Augusztus elején ment férjhez Ada, azaz Pintér Adrienn, az egykori Viva TV népszerű műsorvezetője.

Ada már évek óta Németországban él szerelmével, Mátéval, és két tinédzser fiával, Bencével és Bálinttal.

A volt műsorvezető először távkapcsolatban élt Mátéval, amely időszakot mindketten nehezen viselték. Az esküvőt jó ideje tervezgették, ám a koronavírus-járvány átírta a számításaikat.

„Úgy ötvennel kevesebb ember volt ott az esküvőn, mint azt eredetileg terveztük. Sajnos az én nagymamám és Máté nagyszülei hiányoztak, és pár idősebb vagy betegeskedő meghívott is, de meg kellett értenünk a dolgot. Mi is vigyáztunk, a templomban például maszkokat osztottunk, hiszen a ceremónia mégiscsak zárt térben volt”

– mondta a Blikknek Ada, az esküvői fotót ide kattintva nézheted meg.

„A polgári esküvőt előtte megtartottuk, egy-egy tanúval, a templomit szerettük volna a családdal, a barátokkal ünnepelni. Nem volt semmi túltolva, túldíszítve, az egész egyszerű volt, ahogy a ruhám is. Persze betartottunk hagyományokat, a gyűrűket a templomba például a fiaim hozták be és a bulin volt menyasszonytánc is, de nem volt klasszikus esküvőnk, sokkal lazább volt, pont olyan, ahogy mi akartuk”

– tette hozzá Pintér Adrienn.

A házasok az esküvő utáni hetet együtt töltötték, ám Máténak már vissza kellett térnie Németországba:

„Fontos volt számunkra, hogy Budapesten legyen az esküvőnk, de egy ideje már Németországban élünk. Máté előrement, de nemsokára mi is követjük a fiúkkal, hiszen kezdődik az iskola. Addig Magyarországon vagyunk egy picit a családdal”.

Ada öt év együttjárás után mondta volna ki a boldogító igent egy református templomban. Ám a református esküvői szertartás alatt a lelkipásztor nem teszi fel azt a kérdést, hogy „Akarod-e?”, hanem a házasulandók egy eskü keretében fogadnak örök hűséget.

Borítókép: Ada. Forrás: Instagram.