promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jolly dala szólt volna az idei olimpián?
Borítókép:  Jolly / blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Állítólag a koronavírus-járvány miatt nem lett világhírű Jolly, hiszen a Ciki Ciki Bam Bam című 2013-as slágerét már egész Ázsia imádja, így felcsendült volna a 2020-as tokiói olimpián is.

Hihetetlen dolgot árult el a hazai mulatós műfaj egyik legismertebb arca, Jolly, hiszen állítása szerint világhódító útjára indult a Bulikirály, vagyis a Ciki Ciki Bam Bam című hétéves slágere. Az énekes azt mondta, hogy annyira felkapták kint, hogy a koronavírus miatt idén elmaradt, Tokióban megrendezésre kerülő olimpián is lejátszották volna – és ilyen sikert állítólag még senki sem tudott elérni Magyarországon.

„Történelmet írhattam volna, hisz tudtommal még egy magyar előadó dalát sem játszották az olimpián. Én lehettem volna az első, aki képviseli hazánkat a világversenyen, de pechemre a koronavírus miatt elhalasztották, úgyhogy csak remélni tudom, hogy jövőre sem felejtenek el”

– mesélte a Borsnak Jolly, akinek azért nem kell teljesen elkeserednie, hiszen ettől függetlenül is remekül teljesít a nótája, mivel már több mint 5 millió megtekintése van YouTube-on, ami hihetetlenül jó teljesítmény még nemzetközi szinten is.

„Egy évvel ezelőtt világszerte felkapták a Ciki Ciki Bam Bam című dalomat, amire különböző nemzetek járnak úgynevezett sortáncot. Ezeket a videókat feltöltötték a legnagyobb videómegosztó portálra, s az internetnek hála ma már mindenütt ismerik a parti dalomat, amire japán legnagyobb kiadója is lecsapott már”

– folytatta a híresség.

Azt is elmondta, hogy tárt karokkal várják kint egy koncertsorozatra, de sajnos most az a projekt is szünetel a világjárvány miatt. Viszont augusztus 26-tól összesen 45 ország fogja játszani a Ciki Ciki Bam Bamet, ráadásul magyar nyelven, így lehet, hogy pár héten belül az egész világ megtanulja, hogy mit is jelent Bulikirálynak lenni.

Itt lehet meghallgatni Jolly egyre népszerűbb slágerét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás