promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visváder Tamás elsírta magát A Konyhafőnökben
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem bírta Rácz Jenő és Sárközi Ákos kritikáját a versenyező, így könnyekben tört ki a kóstolás után. 

Elkezdődött az elődöntős hét, ahol most Rácz Jenő csapata bizonyíthat. Természetesen egyre keményebbek lesznek a feladatok, és a versenyzők felének az előbb említett séf egyik ételét kellett pontosan lemásolniuk.

A kóstolás után eltört a mécses Visváder Tamásnál, amikor mind a két Michelin-csillagos szakács éles kritikával illette őt. Rácz Jenő a saját versenyzőjéről mondta azt,hogy az étel rendben van, viszont Tamásban nincsen elég alázat.

Sárközi Ákos úgy vélte, hogy előbb tartana bent egy gyengébb versenyzőt, csak azért, mert szíve van. A séf hozzátette, hogy ha Tamásnak továbbra is ilyen marad a hozzáállása, akkor rá fogja beszélni Jenőt, hogy küldje őt haza. Később a versenyző nem bírta ezt feldolgozni, és el is tört nála a mécses.

Matyi azonban bizonyított, pedig nem lett olyan tökéletes az étele, mint Tamásé. A versenyző eleve mondhatni fél szemmel kezdett bele a főzésbe, mert előjött a mogyoróallergiája.

Később még az ujjából is levágott egy darabot, de akkor is befejezte a főzést, és a zsűri ezt nagyon díjazta. Olyannyira, hogy Matyi Tamás előtt mehetett fel a galériára a kitartása miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás