Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ed Sheeran vagy Mark Ruffalo sem él luxuséletet

Ed Sheeran vagy Mark Ruffalo sem él luxuséletet

Színes

Ed Sheeran vagy Mark Ruffalo sem él luxuséletet

Színes

Toronicza Péter 07:37

Sztárok, akik két kézzel szórhatnák a pénzt, de mégis hétköznapiak, mint bárki más.

Sokat pletykáltak anno Ed Sheeranről, hogy mekkora nőcsábász, de mostanában semmi ilyet nem lehet olvasni róla. Nehéz is lenne, mert gyerekkori barátnőjét vette feleségül, akihez nagyon hűséges, és már az első gyermeküket várják éppen. Ed nem változott meg a hírnévtől, és maradt az az egy szál gitáros farmeres srác, aki mindig is volt. Azt bizony sosem látjuk, hogy bármiben felvágna, vagy luxusba burkolózna.

Mark Ruffalo igazán sokat keresett Hulkként a Marvel-moziverzumban, de nem akarja szórni a pénzt, és gyerekeit is erre tanítja. El se hinné az ember, de nem Los Anglesben, vagy New Yorkban él a családjával valami puccos palotában, hanem a háromezres kis Callicoonban. Mark imádja, hogy a farmerek ugyanúgy kezelik, mint bárki mást, és a gyerekeinek is meg akarja mutatni a vidéki élet szépségét.

Egy sztárpár is bekerülhet nyugodtan ebbe a felsorolásba, mert Ryan Gosling és Eva Mendes nagyon is hétköznapi életet él. Nem olvasni róluk semmilyen botrányt, és Mendes sem fog több ezer dolláros táskákkal mászkálni. Nem mutogatják úgy a gyerekeit, mintha muszáj lenne, nem szeretnek nagyzolni, felvágni, és a vörös szőnyegre is csak akkor lépnek fel, ha nagyon muszáj. Példamutatóan nevelik gyerekeiket, nincsenek sztárdadáik – bizony ilyennek kell lennie egy hétköznapinak mondható házaspárnak.

Borítókép: KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP