promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dennis Quaid örökbe fogadott egy Dennis Quaid nevű macskát – videó
Borítókép:  Dennis Quaid és Dennis Quaid / people.com / Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP / Promotions.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az állatmenhelyen azt hitték, hogy csak csúnyán megtréfálják őket, mikor Dennis Quaid jelentkezett Dennis Quaidért.

Az amerikai NBC csatorna új mozgalmat indított ClearTheShelters néven, amivel arra próbálják ösztönözni az embereket, hogy fogadjanak örökbe valamelyik menhelyről egy állatot, hiszen a karantén idején mindenkinek jót tesz a társaság. A MovieWeb írja, hogy akadt is egy külön bemutatott, Dennis Quaid nevű hat esztendős fekete macska, aki már egy éve próbál otthont találni magának, de sajnos nem járt sikerrel – egészen eddig.

Az Apád-anyád idejöjjön! és a Holnapután sztárjához, Dennis Quaidhez is eljutott a hír, hogy gazdit keres a nevét viselő cicus, és természetesen nem hagyhatta, hogy tovább maradjon a menhelyen, így magához vette az állatot, ha már ilyen kicsit a világ.

A gondozók viszont azt hitték, hogy valaki csak viccel velük, hiszen elég valószínűtlennek tűnt a dolog, de végül kiderült, hogy tényleg igaz. Azt mondják, hogy egy igazán aranyos, szeretetre méltó cicáról van szó, így biztos, hogy jól kijönnek majd Dennis Quaidék, hiába szerepelt a színész mostanában kutyás filmekben, mint például az Egy kutya négy élete.

Amúgy állítólag van egy Jenny from the Block nevű macska is a menhelyen, szóval lehet, hogy Jennifer Lopez is követi majd Dennis Quaid példáját.

Itt lehet megtekinteni az erről készült riportot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás