promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván lefogyott Tóth Gabi – fotók
Borítókép:  Tóth Gabi / instagram/tothgabi (via 24.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi összesen 27 kilót adott le a kis Hannaróza születése óta, és most megmutatta mindenkinek a végeredményt.

Tavaly született meg Tóth Gabi és Krausz Gábor közös lánya, az énekesnő pedig a várandósság alatt sokakhoz hasonló módon felszedett pár kilót, ami miatt több rosszindulatú megjegyzéssel is illeték testét. Őt szerencsére ez nem érdekelte, hiszen az ilyen változás természetes, de most szinte visszanyerte a régi formáját, miután az utóbbi időben 27 kilótól szabadult meg – Instagram-oldalán elárulta a titkát és tapasztalatait.

„Mitől fogytam le? Mi a titkom?
Semmi! Tudjátok mi? Az, hogy mérhetetlen tiszteletet érzek a testem iránt! Egészen Hanni fogantatásától kezdve... az egész terhesség, a szülés... meg persze ami utána jött.. ahogy fogtam azt a pici életet, nem érdekelt a testem! Egy pillanatig nem foglalkoztam sem a változásokkal, sem a plusz kilókkal... nem bántottam a testemet ... én ennek tudom be azt, hogy 27 kilót adtam le, és alakultam vissza erre a formámra... Hálás voltam, hogy nem kell percenként pisilni járnom, hogy nincs savam, hogy nem vizesedek, hogy kapok levegőt! Totálisan elengedtem az önmarcangolást! Most reggel pedig, miközben takarítottam, belenéztem a tükörbe, és ezt láttam...mindig sejtettem, hogy ha sikerül az “én-ről” levenni a figyelmet, akkor a test is és a lélek is tudja végezni a »dolgát«!
Rengetegszer megkérdezik tőlem, hogy mi a titkom...
Én csak hagyom a testemet a maga természetes tempójában haladni és nem csesztetem nap mint nap, hogy »NA MI LESZ MÁR????«
Kérlek benneteket, hogy ne bántsátok magatokat, mert olyan csodákra vagyunk képesek, melyek minden negatívnak hitt változást felülírnak. Minden értünk munkálkodik! Ha szeretetet nem is sikerül sok embernek éreznie a teste iránt, legalább a tiszteletet adjuk meg, és ismerjük el, hogy fantasztikus lények vagyunk.

ui: a második képen oldalról vagyok fotózva 26 hetes terhesen”

– írta a posztjához Tóth Gabi.

Tény, hogy sokan küzdenek görcsösen azért, hogy szülés után visszakapják a régi testüket, de vannak olyanok is, akiket ez nem érdekli. A híresség inkább hagyta, hogy a saját szervezete diktáljon, nem sanyargatta magát, és ezeken a látványos fotókon mi is megcsodálhatjuk az őt ért változást:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás