Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kylie Jenner félmeztelen képet rakott ki magáról

Kylie Jenner félmeztelen képet rakott ki magáról

Színes

Kylie Jenner félmeztelen képet rakott ki magáról

Színes

Baranyecz János - 2020.08.13. 04:40

A szemtelenül fiatalon milliárdossá váló influencer, Kylie Jenner brutálszexi fotóval ajándékozta meg a 189 milliós követőtáborát.

A gyönyörű üzletasszony, Kylie Jenner a napokban lett 23 éves, és biztos, hogy nagyon boldogan telt az ünneplés, hiszen állítólag ő most a világ legfiatalabb milliárdosa. Ez főleg annak köszönhető, hogy saját márkája van, és ő a második legtöbb Instagram-követővel rendelkező nő Ariana Grande mögött. De a sztár nem csupán az influencerkedés sikereivel tud büszkélkedni, hanem azzal is, hogy sokan egyenesen odavannak a szépségéért.

Kylie Jenner pontosan tudja, hogy mivel tudja megvadítani az embereket, hiszen most egy olyan képet posztolt, amin szinte csak egy elegáns kis kalap van rajta, és semmi más, így a kezeivel próbálja eltakarni hatalmas melleit – persze nem sok sikerrel.

A fotóhoz egy szót sem írt, ami teljesen érthető, hiszen ehhez nem is kellenek szavak, a vadító látvány magáért beszél. A kommentelők persze egyből rárepültek a dologra, és szinte senki sem tudta szó nélkül hagyni a dögös posztot, így természetesen rögtön mindent elözönlöttek a szívecskék és az epekedő hozzászólások.

Itt lehet megnézni Kylie Jenner pikáns képét, persze csak saját felelősségre:

Borítókép: Kylie Jenner / Dennis Van Tine / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Legolvasottabb hírek