promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bódi Sylvi félmeztelenül pózolt egy szalmabálán – fotó
Borítókép:  Bódi Sylvi / via life.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gyönyörű modellünk, Bódi Sylvi különleges helyet választott magának a pucérkodásra, és ezzel egyáltalán nincs gond.

Rengeteg kamasz szexualitását ébresztette fel az utóbbi években Bódi Sylvi, aki már számtalan férfimagazin hasábjain megmutatta már csábító testét. Mostanában arra állt rá a híresség, hogy teljesen hétköznapi dolgokba csempész eszméletlen mennyiségű szexiséget, múltkor például egy átlagos szüretelésből csinált vadító képsorozatot a rajongók legnagyobb örömére:

Most viszont Bódi Sylvi semmit sem bízott a véletlenre, ugyanis elbandukolt egy napraforgómezőre, ott bugyira vetkőzött, és lefeküdt egy hatalmas szalmabálára, majd a profi pózolás közben alig bírta kordában tartani méretes melleit –  a végeredmény pedig természetesen egyből mehetne is egy autószerelő műhely falára.

A manöken mindig tudja, hogy mire vágynak a követői, a siker pedig most sem maradt el, hiszen csak úgy záporoztak a vágyakozó kommentek, sőt, olyan is volt, aki jelezte, hogy szívesen lett volna a szalmabála helyében. Úgy látszik, hogy ennél több nem is kell az embereknek, de azért elkezdhetünk tippelni, hogy legközelebb mivel fogja felforrósítani a hangulatot Bódi Sylvi.

Itt lehet megtekinteni a természetközeli, pikáns fotót, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás