Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bódi Sylvi félmeztelenül pózolt egy szalmabálán – fotó

Bódi Sylvi félmeztelenül pózolt egy szalmabálán – fotó

Színes

Bódi Sylvi félmeztelenül pózolt egy szalmabálán – fotó

Színes

Baranyecz János - 2020.08.13. 11:38

Gyönyörű modellünk, Bódi Sylvi különleges helyet választott magának a pucérkodásra, és ezzel egyáltalán nincs gond.

Rengeteg kamasz szexualitását ébresztette fel az utóbbi években Bódi Sylvi, aki már számtalan férfimagazin hasábjain megmutatta már csábító testét. Mostanában arra állt rá a híresség, hogy teljesen hétköznapi dolgokba csempész eszméletlen mennyiségű szexiséget, múltkor például egy átlagos szüretelésből csinált vadító képsorozatot a rajongók legnagyobb örömére:

Most viszont Bódi Sylvi semmit sem bízott a véletlenre, ugyanis elbandukolt egy napraforgómezőre, ott bugyira vetkőzött, és lefeküdt egy hatalmas szalmabálára, majd a profi pózolás közben alig bírta kordában tartani méretes melleit –  a végeredmény pedig természetesen egyből mehetne is egy autószerelő műhely falára.

A manöken mindig tudja, hogy mire vágynak a követői, a siker pedig most sem maradt el, hiszen csak úgy záporoztak a vágyakozó kommentek, sőt, olyan is volt, aki jelezte, hogy szívesen lett volna a szalmabála helyében. Úgy látszik, hogy ennél több nem is kell az embereknek, de azért elkezdhetünk tippelni, hogy legközelebb mivel fogja felforrósítani a hangulatot Bódi Sylvi.

Itt lehet megtekinteni a természetközeli, pikáns fotót, persze csak saját felelősségre:

Borítókép: Bódi Sylvi / via life.hu