promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon úgy néz ki, hogy végre apa lesz Ed Sheeran
Borítókép:  Christopher Polk / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ed Sheeran és felesége, Cherry Seaborn amúgy is rá volt állva a baba projektre, ami úgy néz ki összejött.

Tavaly egy óriási húzónévvel, Ed Sheerannel indult be a Szigetes hét. A koronavírus-járvány miatt ugyebár minden nagyobb fesztivál elmaradt, de sokaknak nem csak a Sziget hiányzik, hanem maga Ed Sheeran is, mivel az énekes jó időre visszavonult a koncertezéstől.

Sheeran Divide turnéja eszméletlenül hosszú volt, ami alatt 255 koncertet tudhatott maga mögött az énekes. A turné végére Ipswich-ben tett pontot tavaly augusztusban, ahol azt mondta, legalább másfél évig nem szeretne színpadra állni.

A sztár feleségül vette gyerekkori szerelmét, Cherry Seabornt, akivel cél volt, hogy ráálljanak a baba projektre. Ez nagyon úgy néz ki, hogy össze is jött a karantén alatt, legalábbis, ha hihetünk a The Sun-nak, akiknek egy közeli forrás kotyogta ki a titkot.

„Ed és Cherry igazán boldogok együtt. Izgatottak, hogy végre érkezik a baba, de ezt nem akarták még nagy dobra verni. A járvány miatt amúgy sem mutatkoztak a nyilvánosság előtt túl sokat, de a barátoknak már elárulták, hogy szülők lesznek, a nagy pillanat pedig már közeledik. A baba még most nyáron megszülethet”

– mondta az informátor a brit napilapnak.

A The Sun igaz, hogy bulvárlap, de ilyenekben nem szoktak mellényúlni, és hát egyáltalán nem meglepő, hogy a párosnak összejött a projekt a pandémia alatt.

Sheeran anno azt is lenyilatkozta, hogy emiatt biztosan vissza fogja szorítani a zenélést, mert innentől a gyerek és a család lesz az első. Ez viszont a rajongóknak elég rossz hír.

[[vid]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás