Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagyon úgy néz ki, hogy végre apa lesz Ed Sheeran

Nagyon úgy néz ki, hogy végre apa lesz Ed Sheeran

Színes

Nagyon úgy néz ki, hogy végre apa lesz Ed Sheeran

Színes

Toronicza Péter 21:01

Ed Sheeran és felesége, Cherry Seaborn amúgy is rá volt állva a baba projektre, ami úgy néz ki összejött.

Tavaly egy óriási húzónévvel, Ed Sheerannel indult be a Szigetes hét. A koronavírus-járvány miatt ugyebár minden nagyobb fesztivál elmaradt, de sokaknak nem csak a Sziget hiányzik, hanem maga Ed Sheeran is, mivel az énekes jó időre visszavonult a koncertezéstől.

Sheeran Divide turnéja eszméletlenül hosszú volt, ami alatt 255 koncertet tudhatott maga mögött az énekes. A turné végére Ipswich-ben tett pontot tavaly augusztusban, ahol azt mondta, legalább másfél évig nem szeretne színpadra állni.

A sztár feleségül vette gyerekkori szerelmét, Cherry Seabornt, akivel cél volt, hogy ráálljanak a baba projektre. Ez nagyon úgy néz ki, hogy össze is jött a karantén alatt, legalábbis, ha hihetünk a The Sun-nak, akiknek egy közeli forrás kotyogta ki a titkot.

„Ed és Cherry igazán boldogok együtt. Izgatottak, hogy végre érkezik a baba, de ezt nem akarták még nagy dobra verni. A járvány miatt amúgy sem mutatkoztak a nyilvánosság előtt túl sokat, de a barátoknak már elárulták, hogy szülők lesznek, a nagy pillanat pedig már közeledik. A baba még most nyáron megszülethet”

– mondta az informátor a brit napilapnak.

A The Sun igaz, hogy bulvárlap, de ilyenekben nem szoktak mellényúlni, és hát egyáltalán nem meglepő, hogy a párosnak összejött a projekt a pandémia alatt.

Sheeran anno azt is lenyilatkozta, hogy emiatt biztosan vissza fogja szorítani a zenélést, mert innentől a gyerek és a család lesz az első. Ez viszont a rajongóknak elég rossz hír.

Borítókép: Christopher Polk / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP