promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi megint szakított Szabó Ádámmal?
Borítókép:  Ripost
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rajongók bizonyos jelekből arra gyanakodnak, hogy Tóth Andi és Szabó Ádám útjai különváltak. Nem ez lenne az első eset, hiszen többször is szakítottak már, de eddig mindig visszataláltak egymáshoz.

Tóth Andi és Szabó Ádám már több mint két éve alkotnak egy párt. Bár sosem titkolták, hogy a kapcsolatuk mindig is viharos volt, és előfordult már, hogy egy komoly vita után a fiatal énekesnő összecsomagolt, és otthagyta Ádámot, de aztán hamar kibékültek.

„Ez az első igazán komoly kapcsolatom, ahol megélhetem egy szerelem összes fázisát. Az elején jött a rózsaszín köd. Minden tökéletes volt, folyton együtt akartunk lenni. Annyira jól működött, hogy fél év után a páromhoz költöztem, és lakva megismertük egymást. Bár nagyon élveztük a közös életet, nem tagadom, voltak hangos szóváltások meg tányértörések. Egy durvább vitánknak az lett a vége, hogy összepakoltam, és két hétre szétmentünk. Nagyon rossz volt”

nyilatkozta tavaly a Lokálnak Andi.

A fiatal párról egy időben gyakran lehetett látni közös képeket a közösségi oldalakon, ez azonban most megszűnt. Mi több, Andi Instagram-oldaláról teljesen eltűntek a közös képek. Ádámén is csak régebbiek találhatók, újabb felvételek nem.

A zenész nemrég hivatalos volt Palácsik Lilla és Visváder Tamás babaváró bulijára, ahová egyedül érkezett. Nem csoda, hogy a rajongók elkezdtek gyanakodni, hogy szakítottak.

A Ripost megkereste Andit, hogy megkérdezzék, mi van közöttük, de nem kívánt nyilatkozni, Ádámot pedig mind ez idáig nem sikerült elérniük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás