promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy brit férfi beismerte, hogy életében már 450 traktorral közösült
Borítókép:  GENE SWEENEY JR. / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ralph Bishop számára a traktorok jelentik a szexuális vágyak csúcsát. Az 53 éves brit férfit a rendőrök akkor érték tetten, amint épp közösült egy mezőgazdasági járművel. Mint kiderült, különösen vonzódik a John Deere és Massey Ferguson márkájú zöld traktorokhoz.

Az emberek szexuális vágyai igen különbözőek lehetnek, hogy mennyire, arra a legjobb példa egy minapi eset, amelyet olvasva talán nehezen tudnak értelmezni a közüsülés hagyományos változatában hívők.

Történt ugyans a minap, hogy a saxmundhami (ez egy kisváros a nagy-britanniai Suffolk megyében) rendőrök azon kaptak egy férfit, amint letolt gatyával szexuális kapcsolatot létesít egy traktorral a város külterületéhez tartozó mezőn – olvasható a történet a Suffolk Gazette-n.

A rendőrség közszeméremsértés vádjával letartóztatta az 53 éves Ralph Bishopot. A férfi beismerte 450 traktorral szexelt már szerte Suffolk megyében. A rendőrök pedig a házkutatás alkalmával ötezer traktorról készül képet találtak Bishop laptopján. Kiderült, hogy az úriember kifejezetten vonzódik a John Deere és Massey Ferguson márkájú traktorokhoz, különösen azokhoz, amelyek zöld színűek.

Mint a rendőrök a portálnak elárulták, nem hittek a szemüknek, amikor a férfit megtalálták a mezőn, szerencsére azonban senki nem volt a közelben, pedig lehetett volna, ugyanis a nem messze található a város általános iskolája. 

„Azt mondta, hogy a tengelykenőzsír, illetve annak megléte a traktorok hátulján túl sokat jelentettek a számára”

– mesélte a Suffolk Gazette-nek nyilatkozó rendőrtiszt.

A kétszer elvált férfit vádemelés nélkül elengedték, de bekerült a szexuális bűnelkövetők nyilvántartásában. Továbbá tiltott terület számára a város külterülete és nem mehet bármilyen farm egy mérföldes közelébe sem.

„Szükséges a városban található kertektől is távol tartani. Ha éppen megkíván egy fűnyírót, többet veszthet, mint a szabadságát”

– tette hozzá egy másik rendőr.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás