Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy brit férfi beismerte, hogy életében már 450 traktorral közösült

Egy brit férfi beismerte, hogy életében már 450 traktorral közösült

Színes

Egy brit férfi beismerte, hogy életében már 450 traktorral közösült

Színes

HZS 08:08

Ralph Bishop számára a traktorok jelentik a szexuális vágyak csúcsát. Az 53 éves brit férfit a rendőrök akkor érték tetten, amint épp közösült egy mezőgazdasági járművel. Mint kiderült, különösen vonzódik a John Deere és Massey Ferguson márkájú zöld traktorokhoz.

Az emberek szexuális vágyai igen különbözőek lehetnek, hogy mennyire, arra a legjobb példa egy minapi eset, amelyet olvasva talán nehezen tudnak értelmezni a közüsülés hagyományos változatában hívők.

Történt ugyans a minap, hogy a saxmundhami (ez egy kisváros a nagy-britanniai Suffolk megyében) rendőrök azon kaptak egy férfit, amint letolt gatyával szexuális kapcsolatot létesít egy traktorral a város külterületéhez tartozó mezőn – olvasható a történet a Suffolk Gazette-n.

A rendőrség közszeméremsértés vádjával letartóztatta az 53 éves Ralph Bishopot. A férfi beismerte 450 traktorral szexelt már szerte Suffolk megyében. A rendőrök pedig a házkutatás alkalmával ötezer traktorról készül képet találtak Bishop laptopján. Kiderült, hogy az úriember kifejezetten vonzódik a John Deere és Massey Ferguson márkájú traktorokhoz, különösen azokhoz, amelyek zöld színűek.

Mint a rendőrök a portálnak elárulták, nem hittek a szemüknek, amikor a férfit megtalálták a mezőn, szerencsére azonban senki nem volt a közelben, pedig lehetett volna, ugyanis a nem messze található a város általános iskolája. 

„Azt mondta, hogy a tengelykenőzsír, illetve annak megléte a traktorok hátulján túl sokat jelentettek a számára”

– mesélte a Suffolk Gazette-nek nyilatkozó rendőrtiszt.

A kétszer elvált férfit vádemelés nélkül elengedték, de bekerült a szexuális bűnelkövetők nyilvántartásában. Továbbá tiltott terület számára a város külterülete és nem mehet bármilyen farm egy mérföldes közelébe sem.

„Szükséges a városban található kertektől is távol tartani. Ha éppen megkíván egy fűnyírót, többet veszthet, mint a szabadságát”

– tette hozzá egy másik rendőr.

Borítókép: GENE SWEENEY JR. / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP