Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kék bikiniben pózolt Lewis Hamilton exe, Nicole Scherzinger – válogatás

Kék bikiniben pózolt Lewis Hamilton exe, Nicole Scherzinger – válogatás

Színes

Kék bikiniben pózolt Lewis Hamilton exe, Nicole Scherzinger – válogatás

Színes

BTP - 2020.08.06. 04:40

Közben Eva Longoria egyrészes fürdőruhában szexizik, míg Emily Ratajkowskinak elég egy blúz, hogy a mellei kerüljenek előtérbe.

Igazából Nicole Scherzingert nem kell úgy említeni, mint Lewis Hamilton exét, mert híres ő enélkül is. Az énekesnő a jelenlegi barátjával nyaral, és megmutatta Instagramon, hogy milyen fantasztikus környezetben tud barnulni. A kék bikinit, és Scherzinger jelenlegi bomba formáját megnézhetjük videón is.

Elég sokan csak Eva Longoria miatt nézték a Született feleségeket, és hiába telt el azóta sok idő, a színésznő még így 45 évesen is bomba formában van. Eva megmutatta, hogy egy fekete egyrészes fürdőruha is lehet vadítóan szexi. Hát, rajta valóban az.

Emily Ratajkowskinak egyszerűen nem kell bikinibe bújnia ahhoz, hogy a mellei legyenek előtérben. Olyan blúzt vett fel, ami pontosan arra lett tervezve, hogy elterelje a figyelmet minden másról.

Visszatérő elem most a párducminta, ami egyáltalán nem tud kimenni a divatból. A 27 éves dán modell, Josephine Skriver ráadásul olyan fajtát választott, ami lent, és fent is alig akar takarni valamit.

Borítókép: Rich Fury / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Legolvasottabb hírek