promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívmelengető jelenet maradt ki A Konyhafőnök adásából
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fördős Zé csodálkozott, hogy az egyik versenyző négy igenért jött, pedig csak három zsűritag van.

Zakatol A Konyhafőnök új évada, amiben egy kis újításként bevezették az Amerikai mesterszakácsból már jól ismert válogatót. Ott Gordon Ramsayék kötényeket osztogatnak, akik pedig ezt megkapják, bizonyíthatnak a versenyben. A Konyhafőnök ugyanezt a formulát vette át, gyakorlatilag egy az egyben. Ezzel el lehet húzni a műsort, meg lehet ismerni a versenyzőket, a séfek meg rosszabbnál rosszabb ételkölteményeket kóstolhatnak. Ezt a Való Világ 9 nyertese Varga Zsuzsanna, vagyis VV Zsuzsu bizonyította. Gyakorlatilag összehozta a műsor történetének legrondább tányérját.  

Ahogy az amerikai változatban, itt sem tudnak mindenkit bemutatni a válogatóról. Ezért is maradt ki egy fontos jelenet a műsorból, amiben Tomi megkéri a barátnője, Csilla kezét. Tomi nem szerepelt túl jól, mert ízekben teljesen elrontotta az ételt. Rácz Jenő meg is jegyezte, hogy látszik a versenyzőn, hogy eszméletlenül szerelmes, mert nagyon sós volt az étel.

„Nagyon túl van tolva a chili, a bors, a só, és a fokhagyma. Mindegyikből pont háromszor annyit használtál, mint kellene. Úgyhogy azt kell mondjam, hogy nem. Elhatároztad, hogy te négy igent fogsz bezsákolni. Ez így nem jött össze, de nagyon örülnék, ha még egyet valahogy szereznél. Bíztatnálak, hogy menj ki az ajtón, és fuss neki ennek az ügynek”

– mondta Fördős Zé a kóstolás után.

Szóval Tomi a séfektől nem kapott igent, de a legfontosabb személy kimondta, ez pedig élete szerelme.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás