promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titokban megszületett Justin Timberlake és Jessica Biel második gyermeke
Borítókép:  Jessica Biel és Justin Timberlake / PASCAL LE SEGRETAIN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A sztárpár egészen eddig ügyesen titkolta a világ elől az új baba érkezését, de most az egyik barátjuk elszólta magát, és kiderült az igazság.

A texasi láncfűrészes és a Penge – Szentháromság színésznője, Jessica Biel 2007-ben jött össze az NSYNC nevű fiúbanda egykori szívtipró énekesével, Justin Timberlake-kel, és annyira megtalálták a közös nevezőt, hogy 2012-ben összeházasodtak. A kapcsolatukat Silas nevű gyermekük megszületése koronázta meg 2015-ben, a 24 pedig most arról ír, hogy ismét nagy boldogság érte őket.

Az egyik barátjuk, Brian McKnight – aki amúgy legendás zenésznek számít – elárulta, hogy nem hiába tűnt el az utóbbi időben az emberek szemei elől Justin Timberlake és Jessica Biel, ugyanis kiderült, hogy teljes titoktartás mellett megszületett második gyermekük, viszont ennél többet nem mondhat.

Se a baba nemét, se a becses nevét nem kotyogta ki, de legalább már tudjuk, hogy igazak voltak a pletykák, és tényleg várandós volt Jessica Biel, szóval nem amiatt bujkáltak, mert valami komoly problémájuk van. Ezek alapján pedig valószínűleg hamarosan a hivatalos bejelentést is megejtik, és talán a picit is megmutatják a világnak – aki amúgy szinte biztos, hogy iszonyatosan cuki, hiszen sokan tartják a szüleit a valaha volt egyik legszebb házaspárnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás