promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megverték „A mancs őrjárat” tagjait
Borítókép:  Nickelodeon
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kommandósok kellettek ahhoz, hogy megfékezzék a négyéveseknek tartott szülinapot.

Valószínűleg mindenki ismeri az animációs sorozatot, akinek van gyereke. Hát, nem ezt tanítják benne a lurkóknak, annyi biztos. Az angliai Bedfordshireben, Little Billingtonban járunk, ahol egy család öltözött be „A mancs őrjárat” tagjainak.

Ebony Gooding, Tamara Gooding, és az unokanővérük, Rosie Trumpet elhitték, hogy ha magukra öltik Skye, Marshall és Chase kutyák gúnyáját a szériából, akkor semmi baj nem történhet velük. A négyéveseknek tartott buli azonban elszabadult, és olyan káosz lett az egészből, amilyet ritkán látni.

A gyerekek kezdetben csak játéknak fogták fel az egészet, de aztán teljesen bevadultak, és elkezdték bántalmazni a figurákat. A lurkók magukból kikelve ütlegelték a jelmezbe bújt családot, miközben a szülők semmit nem tettek. Ők gyakorlatilag mókázásnak, természetesnek gondolták az egészet, pedig a helyzet nagyon elfajult.

Az egyiküknek lerángatták a fejéről a jelmezt, majd rasszista szidalmazásba kezdtek, amikor meglátták, hogy az alatta lévő személy színesbőrű. Közben a társa már nem is látott semmit, úgy elmozdították a fejfedőjét, és közben folyamatosan ütötték.

A Gooding testvérek és az unokanővér megpróbálták menteni a menthetőt, és eljátszották, hogy a kutyusok szomorúak, sírnak, ha bántják őket, de a gyerekeket ez sem fékezte meg.

Természetesen az előadók úgy döntöttek, hogy ebből elég volt, és el akartak menni a partyról. Közben a szülők, akik addig semmit nem csináltak bezártak előttük minden ajtót. Kijelentették, hogy addig nem távozhatnak, amíg vissza nem fizették az előleget.

A jelmezes előadóknak végül ki kellett hívni a rendőrséget. Akkora volt a káosz, hogy még kommandósokat is küldtek a helyszínre. Úgy tűnik a gyerekeknek teljesen átjött, hogy mit akar tanítani nekik az animációs film.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás