promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Férjhez ment a Barátok közt egykori Tildája – képek
Borítókép:  Szabó Erika / Thália Színház (Csatáry-Nagy Krisztina) via szeretlekmagyarorszag.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Erika kimondta a boldogító igent, és megmutatta a világnak, milyen gyönyörű menyasszony volt az esküvőjén.

Az RTL Klub szinte legendásnak mondható sorozatában, a Barátok köztben alakította éveken keresztül Mátyás Tildát a tehetséges Szabó Erika, aki az Üvegtigris harmadik részében is rendesen megdobogtatta a közönség szívét egy sokak számára maradandó, szexi fehérneműs jelenetnek – és persze a remek színészi munkájának – köszönhetően.

Aki követi őt Instagramon, az ma reggel hatalmas meglepetésben részesülhetett, hiszen kiderült, hogy elképesztően nagy a boldogság a hírességnél, mivel ebben a hónapban férjhez ment. Ezt pár remekül megkomponált képpel is bizonyította, amikhez egészen megható dolgot írt, ezzel is jelezve, hogy tényleg nagy az örömük.

„Jó néha megállni egy pillanatra, szétnézni, és egyszerűen örülni mindannak amivel megajándékozott az élet!”

– osztotta meg gondolatait Szabó Erika.

A fotókra tekintve kijelenthető, hogy a nagy napon csak úgy ragyogott a színésznő, és egy elegáns, visszafogottan csábító menyasszonyi ruhában mondta ki az új élet kezdetét jelző „igen”-t, amivel valószínűleg igazán bearanyozta szerelme elkövetkezendő hétköznapjait – még úgy is, hogy a jelek szerint a sztár nem igazán tud lángost sütni, szóval azzal nem tudja majd kényeztetni férjét.

Itt lehet megnézni, hogy mennyire gyönyörű menyasszony volt Szabó Erika az esküvőjén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás