Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szörnyű dolog történt Tóth Andival

Szörnyű dolog történt Tóth Andival

Színes

Szörnyű dolog történt Tóth Andival

Színes

Baranyecz János 20:20

A gyönyörű énekesnő, Tóth Andi igazi meglepetésre készül, de lehet, hogy sajnos keresztül húzza a számításait egy elég komoly probléma.

Az X-Faktor egykori győztese, Tóth Andi mostanában egészen megvadította követőit, hiszen lélegzetelállítóan csábító képeket rakott ki magáról, ennek hatására pedig sorra jöttek a kiéhezett kommentek. Végül kiderült, hogy annyira nem is tetszik az énekesnőnek, hogy folyton a kinézetével foglalkoznak, ezért egy kicsit ki is akadt emiatt.

A napokban megosztotta a közönséggel, hogy új tetoválásokat csináltatott, amiknek komoly jelentésük van, de úgy látszik, hogy eddig tartott a boldogság, hiszen a Blikk azt írja, hogy Tóth Andi eléggé lebetegedett, ami sajnos még egy hatalmas meglepetést is veszélybe sodort.

„Alig tudok beszélni, mert mandulagyulladásom van. Szerencsére nincs lázam, de folyamatosan borogatnom kell a torkom, mert nagyon fáj. Fel nem foghatom, hogyan tudtam így megbetegedni a nyár kellős közepén... Bár a betegség sosem jön jókor, most nagyon rossz helyzetbe kerültem emiatt. Pihennem kellene, ráadásul nem is vágyom másra, mint a jó meleg húslevesre és a pihenésre, de pont most kell elutaznom és nem is tudom lemondani, hiszen munkáról van szó. [...] Remélem, hogy a betegség nem húzza keresztül teljesen a számításaimat, és hamarosan azt is elárulhatom, hogy mire készülök”

– mesélte Tóth Andi.

Ezek alapján tényleg valami izgalmasra számíthatunk a fiatal előadótól, szóval érdemes lesz odafigyelniük a rajongóknak, hiszen még az is lehet, hogy egy új zenével örvendeztet meg minket a híresség – hogy ne csupán a szexi megjelenéséről, de a munkásságáról és a remek énekhangjáról is szó legyen.

Borítókép: Tóth Andi / ripost.hu (Markovics Gábor)