promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Sosem lesz ilyen az alakotok!” – szexi képpel vágott vissza Rubint Réka
Borítókép:  Rubint Réka. Forrás: Facebook.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rubint Réka sokat tesz azért, hogy alakja tökéletes legyen, ám sok rosszindulatú kommentek árasztja el közösségi oldalát.

Néhány napja arról írtunk, hogy Rubint Réka és férje, Schobert Norbi Santorinin piheni ki az elmúlt hónapok fáradalmait.

A fitneszlady és párja azóta már megjárták Balatonfüredet is. Időközben a Borsnak is nyilatkozott Rubint Réka, mégpedig azzal kapcsolatban, hogy egyre több negatív véleményt kap képeivel kapcsolatban. A sztáranyuka úgy döntött, hogy ideje felvenni a kesztyűt, és keményen kiosztotta azokat a hozzászólókat, akik csak kritizálni tudják őt.

„A rengeteg szeretet, elismerés, segítségkérés mellett néha kapok bántó szavakat is, amiket általában nem szoktam magamra venni, nem reagálok rájuk. Most azonban kivételt tettem, de nem azért, mert fájt volna a komment, hanem mert másoknak vehetik el a trollok a kedvét a mozgástól, ezekkel a gonoszkodásokkal. Szerettem volna tudatni a bírálóimmal, hogy nem is kell ilyen »fújdeizmosnak« lenniük, sőt tovább megyek: soha nem is lesznek ilyenek! Aki rendszeresen és tudatosan edz, az tudja, hogy mi az a kitartás, küzdelem, ami a sikeres élethez is elengedhetetlen. Imádom a munkámat, büszke vagyok az Alakreform családomra. Azt vallom, hogy sokkal többre mennénk, ha nem bántanánk egymást, hanem segítenénk. Egy-egy kedves, dicsérő szó szárnyakat adhat másoknak”

– mondta a lapnak Rubint Réka.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás