promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan kockahasat villantott David Guetta, hogy sajtot lehetne reszelni rajta – kép
Borítókép:  David Guetta / KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy látszik, hogy nem csupán a lemezeket, de a súlyzókat is durván pakolja David Guetta, hiszen a világhírű DJ olyan brutális felsőtesttel rendelkezik, hogy az valami hihetetlen.

A producerek, lemezlovasok sokszor inkább a háttérben bujkálnak, hiszen a legtöbben hiába készítenek hatalmas slágereket, egyszerűen nem szeretnek reflektorfénybe kerülni.

David Guetta nem ilyen, ő már jó ideje vállalja arcát, mivel van mire büszkének lennie, miután olyan nevekkel dolgozott együtt, mint például Rihanna, Snoop Dogg, Sia, Nicki Minaj, Akon, Bruno Mars, Sean Paul vagy John Legend.

A világ egyik leghíresebb DJ-je lett az utóbbi években David Guetta, aki jelenleg éppen jól megérdemelt pihenését tölti, miután a legtöbb fesztiválos fellépése elmaradt a koronavírus-járvány miatt.

A zenész úgy döntött, hogy megtanul szörfözni, ezért ki is ment a partra egy piros fürdőnadrágban, amiben teljesen úgy nézett ki, mint David Hasselhoff a Baywatchból – ráadásul közben olyan kockahassal lepte meg követőit, hogy sokaknak tátva maradt a szájuk.

A többi producer is egyből megjegyezte, hogy pontosan ezt nevezik summer bodynak, és le a kalappal előtte, hogy ennyire izmos, főleg olyankor, mikor a bezártság miatt leginkább híznak az emberek.

Teljesen érthető, hogy David Guetta büszkén pózolt a napfényben, és legalább kiderült, hogy nem csupán a zenéivel, de kidolgozott testével is képes meghódítani a közönséget.

Itt lehet megtekinteni a DJ durva képeit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás