promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási összegre perli be Elton Johnt az exfelesége
Borítókép:  FREDERIC J. BROWN / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan nem is tudják, de a nyíltan meleg Elton Johnnak anno négy évig volt egy felesége.

A hatszoros Grammy-díjas és Oscar-díjas brit zeneszerzőről ma már mindenki tudja, hogy a saját neméhez vonzódik. A zenész David Furnish-ban találta meg élete párját, akivel 2005 óta élt élettársi kapcsolatban, majd 2014-ben össze is házasodtak. Jelenleg két gyermeket nevelnek közösen.

Az énekesnek azonban volt anno felesége is, amikor még nem vállalta nyíltan a másságát. John és Renate Blauel a nyolcvanas években találkoztak, mivel a hölgy hangmérnökként dolgozott. A közös munka során megértették egymást, szóval 1984-ben pont Valentin-napon összekötötték az életüket.

Elton John már ekkor is vallotta, hogy biszexuális, de azt, hogy teljesen meleg csak a házassága után mert elmondani. John és Blauel házassága 1988-ig tartott. Az énekes ekkor aláíratatott az exével egy titoktartási szerződést, melyben kimondták, hogy a házasságukról semmi sem kerülhet nyilvánosságra.

John baráti kapcsolatot ápol az exfeleségével, és a „Me” című önéletrajzi könyv megjelenése előtt meg is állapodtak, hogy mi szerepelhet benne róluk. Az énekes állítólag sok mindent nem tartott be ebből, utána pedig érkezett a Rocketman című film is, ami mentális problémákat okozott Blauelnél.

Blauelt főleg a film borította ki inkább, amivel kapcsolatban vele semmit nem egyeztettek. Renate és ügyvédei is úgy érzik, hogy Elton már rég szerződést szegett, ezért akár 3 millió fontra, vagyis átszámítva 1,4 milliárd forintra is perelhetik az énekest.

„Jó férje akartam lenni, de tagadtam előtte, hogy ki vagyok valójában. Neki szomorúságot, magamnak pedig bűntudatot okoztam ezzel”

- írta anno még Elton egy posztban, mielőtt Ausztráliban megszavazták volna a melegházasság legalizálását.

Úgy néz ki ezzel a barátságnak lehet vége szakad. John el is mondta, hogy a házasságuk sok részlete már nyilvános volt, ahogy a szakításuk indokai is. Természetesen rossz érzés neki, hogy sok sebet feltépett az exében, de a pert nem igazán érti.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás